Back to Question Center
0

Tips fra Semalt på hvordan å blokkere uønsket henvisningstrafikk

1 answers:

Eksperten til Semalt Digital Services, Nik Chaykovskiy, formidler viktig informasjon om hvordan man håndterer uønsket henvisningstrafikk i et glimt av et øye.

Vi mottar ofte et stort antall e-poster og meldinger på sosiale medier om irrelevant og uønsket trafikk. La meg her fortelle deg at denne typen trafikk kommer fra nettsøppel og har ingenting å gjøre med ektheten. I stedet vil det ødelegge Google Analytics, og kan føre til at Google deaktiverer AdSense. Det er derfor du bør kvitte deg med falsk og ikke ekte trafikk så tidlig som mulig - tappeti colorati per bambini bib.

For både små og store bedrifter er SEO viktig fordi deres nettsteder ikke kan få gode rangeringer uten det. Her har jeg utarbeidet noen tips og nyttig informasjon i denne forbindelse:

Bli kvitt alle besøk fra edderkopper og bots

Først av alt bør du utelukke alle besøkene som kommer fra ukjente edderkopper og bots. Det kan gjøres ved å justere innstillingene i administrasjonspanelet. Google Analytics gir oss mange fasiliteter og filtre å velge mellom. De vil la oss forhindre ankomsten av roboter og edderkopper som er skadelige for nettstedet vårt og dets generelle rykte.

Forskjell mellom henvisningspam og spøkelsespam

I løpet av denne artikkelen skal jeg gi våre lesere informasjon om hvordan å skille mellom henvisningspost og spøkelsespam. La meg her fortelle deg at spøkelsespamme direkte rammer Google Analytics. Det er skadelig for Analytics, mens henvisningspost oppstår når nettstedet ditt får falsk trafikk, besøk, treff og kampanjer. Det er veldig viktig å stoppe disse spammingsreferanser så tidlig som mulig. Noen av nettstedene bruker filtre for å stoppe spam fra å komme til dem. Du kan også justere innstillingene dine og opprette et antall filtre.

Blokker alltid mistenkelige fora / nettsteder

Det er svært viktig å blokkere tvilsomme fora og alle andre spam henvisninger. For dette, bør du gå til admin delen og lage filtre. Blokker så mange IP-adresser som mulig for å sikre din sikkerhet på internett. Mens du gjør det, bør du være forsiktig når du legger inn nettadressen på riktig måte, er det svært viktig. Hvis du har lagt inn feil URL, vil du trolig miste tilgangen til Google Analytics eller bli blokkert fra det i flere uker. Denne metoden er bare nyttig når du skal blokkere spamhenvisninger i et stort antall. Det har ingenting å gjøre med spøkelsespam og kan ikke fungere med det for enhver pris.

Du kan også blokkere flere nettadresser med denne teknikken. Blokker spamspråket i Google Analytics Det er obligatorisk for oss å blokkere nettspråksspråket i Google Analytics. For dette bør du logge deg på Google Analytics-kontoen din og velge det egendefinerte filteralternativet. Deretter må du justere språkinnstillingene dine og klikke på Go-knappen for å bli aktivert. Filtre tar vanligvis tjuefire timer for å fungere riktig. Du kan bekrefte så mange filtre som du vil når denne gangen er bestått. Maksimalt 255 tegn er tillatt i filtermønsteret og bør legges til for å unngå spøkelsespamme i stor grad. Jeg håper at du har hatt glede av å lese denne artikkelen. Med disse tipsene kan du enkelt holde Google Analytics redd fra spøkelsespam, feil og ulovlig trafikk.

November 23, 2017