Back to Question Center
0

Tilbakekallelser fra Google Analytics - Alt og mer av Semalt Expert

1 answers:

Det er ikke galt å si at Google Analytics er et av de sterkeste og mest omfattende verktøyene for å spore alle typer trafikkilder. Det sørger for at de besøkende som kommer til nettstedet ditt, er ekte mennesker, ikke bots og botnets som kan skade nettstedet ditt innen få dager. Du kan generere trafikk gjennom sosiale medier, annonser, e-postmarkedsføring eller direkte trafikk fra søkemotoren. For dette må du skrive iøynefallende og informativt innhold og sette inn koblingen din til sosiale medier for å tiltrekke seg et stort antall mennesker.

Mens grunnleggende om Google Analytics er lett å forstå, bør du være oppmerksom på hvordan du konfigurerer nettstedene basert på arten av bedriften din. Google har gitt sine brukere mange tips, triks og informasjon, og det er en god ting å lære av sine online opplæringsprogrammer - how much is boat worth. Faktisk kan vi alle konfigurere og omkonfigurer kanalene og deres systemer.

Jason Adler, kundesuksessleder for Semalt , har snakket her om hvordan henvisningslukkelse fungerer, hvilke typer domener som skal utelukkes og hvordan man konfigurerer henvisningslisningslister.

Hvordan Google Analytics-henvisningslukkelse virker

Tilbakekallingen av Google Analytics-referanse fungerer akkurat som Google har beskrevet det. Det vil ekskludere trafikken som er registrert fra flere domener i henvisningsrapporten. Det betyr at du ikke kan generere trafikk fra disse kildene. Prosessen fungerer når du justerer innstillingene i henvisningsalternativet og blokkerer domenene der du ikke vil få visninger. Unntatt disse koblingene fra henvisningen vil sikre at nettstedet ditt får kvalitetstrafikk og deres kilder er legitime. Det er også viktig å avgjøre hvor mange økter nettstedet ditt trenger. Det betyr at hvis du ekskluderer trafikk fra enkelte domener, vil de besøkende fra disse linkene ikke kunne åpne nettstedene dine. For eksempel, hvis nettadressen til nettstedet ditt er abc.com, kan du aktivere listen over henvisninger for ekskluderinger fra Google Analytics. Besøkende fra sosiale medier, spesielt Facebook og Twitter, vil lande nettstedet ditt, men deres besøk vil ikke bli regnet med AdSense-verdien.

Hvilke domener skal utelukkes

Du bør utelukke alle de domenene som ikke er ekte eller ser dårlig ut. Det er to saker når du vil at noen domener skal utelukkes. Først og fremst bør du sjekke og blokkere alle ukjente, tretti-party-domener og deres tilknyttede lenker. Hvis folk fra disse tredjepartslinkene besøker nettstedet ditt, vil de ikke kunne opprette noe problem for deg. Dette gjelder alle tredjeparts nettsteder og domenenavn. Du må være trygg på deres legitimitet og autentisitet ellers er det ikke nødvendig å ta en risiko. Du bør også blokkere domenene med flere koblinger. Hvis nettstedet ditt har lenker til et stort antall nettsteder i form av gjesteinnlegg, bør du navigere mellom dem og sjekke hvilke nettsteder som er gode å gå med. Alle de domenene som ser uautentisk ut, bør blokkeres for å være trygge på internett.

Konfigurere tilbakekalling av Google Analytics

Du bør konfigurere tilbakekalling av tilbakekalling av Google Analytics ved å legge til nye domenenavn i listen over henvisninger til ekskludering. For dette bør du lage en liste over alle de domenene og deaktivere koblingene i administrasjonsdelen av Google Analytics.

November 23, 2017