Back to Question Center
0

Semalt: Trinn å utføre for å sikre nettstedet ditt fra Hackere

1 answers:

En stor frykt for at eiere må leve med, er ideen om at noen endrer segjobbe eller tørke det ut helt. Bygg innhold på et nettsted tar hardt arbeid, og det samme bør gjøres for å beskytte det.

Bortsett fra å utføre regelmessige sikkerhetskopier, her er listen over tips utarbeidet av Michael Brown, Semalt Kundesuksessleder, som vil være nyttig for å sikre din nettsikkerhet:

1. Oppdater alle plattformer og skript

Blant de beste tingene å gjøre er å oppdatere alle plattformer og skript installert på nettleserenjevnlig. Årsaken er at disse verktøyene ofte har åpen kildekode, som er tilgjengelige for utviklere med gode intentioner så vel somhackere. Nettsted hackere kan pore over koden, ser etter svakheter eller smutthull de kan dra nytte av for å få tilgang og kontrollnettsiden. Oppdatering tar ikke mye tid å fullføre og bidrar til å effektivt motvirke disse risikoene.

2. Installer sikkerhetsplugger hvor det er aktuelt

Etter at oppdateringsforsøket tidligere er oppgitt, må du kontrollere at nettleseren har sikkerhetplugins installert for å forhindre at hackere forsøker å få tilgang uten tillatelse. Sikkerhetsplugger adresserer svakhetene iboendehvilken som helst plattform og hindre potensielle hackingsaktiviteter. Alternativt er SiteLock et verktøy som går den ekstra mile for å gi regelmessigovervåker rapporter etter at det har hørt forsøk på hacking. Hvis bedriftens suksess er avhengig av at nettstedet fungerer, og deretter SiteLocker en verdifull investering.

3. Bruk HTTPS

Når du bruker HTTPS, kan det hende at et grønt signal vises i nettleserfeltetvarsle om at man skal gi sensitiv informasjon til nettstedet. Shorthand fem bokstaver er en viktig indikasjon på sikkerhetog at det er trygt å gi den ønskede informasjonen..Hvis bedriftens nettsted krever at besøkende skal gi sin private informasjon, daDet må investere i et SSL-sertifikat. Det kommer med en ekstra kostnad, men går langt i å bygge troverdigheten til nettstedet og lagedet sikrere.

4. Parameteriserte spørringer

Vanligste nettsidehack som har mange nettsteder som faller offer for, er de som er relatert til SQLinjeksjoner. SQL-injeksjoner er viktige i webskjemaer eller nettadresseparametere som gir tilgang til ekstern informasjon for å levere informasjon når de erigjen for å åpne. Hva skjer er at nettstedet hackere setter inn koden i nettsiden databasen som gjør at de kan få enkel oppføring når deønsker. Det er et problem for webområdeeiere som de skal sikre privat informasjon som kunder stoler på at de skal gjøre. parametrisertspørringer sikrer at koden som brukes til nettstedet er fast og dermed ikke gir rom for tillegg. Nettsted hackere finner dette umulig å slå.

5. Innholdsikkerhetspolicy (CSP)

Et annet vanlig medium som nettstedet hackere bruker er cross-script (XXS) angrep. Gjennom dem klarer de å slippe ondsinnet JavaScriptkode inn på nettsidene. En parameterisert strategi brukt sammen med CSP som lar brukeren definere domenene som en nettleserbør vurdere som legitime kilder til kjørbare skript når de lander på siden, bør være tilstrekkelig. Nettleseren kan da ignorere altAndre som ikke er med i listen over direktiver, har lov til å gjøre endringer på nettsider.

6. Sikre passord

Folk velger å velge passord som de finner lett å huske. Men man bør gjøre en innsats for å tenke på et sikkert passord.Jo lenger passordet er, desto bedre. Det skal gjøre bruk av tegn, tall og bokstaver. Åpenbare passord setter integriteten tilnettside på spill. På samme måte sette det samme kravet til passordene brukerne bruker.

7. Lås ned katalogen og filtillatelser

Hver fil og mappe på et nettsted har et sett med tillatelser og kontroller som kan lese, skrive eller utføre dem. Tildelehvem har tilgang til hver av disse tillatelsene basert på brukeren og gruppen de tilhører Source .

November 23, 2017