Back to Question Center
0

Semalt Specialist forteller hvordan man filtrerer administrasjon i Google Analytics

1 answers:

Hvis du hadde sett Google Analytics-trafikken og funnet den høye støt, er sjansene for at nettstedet ditt mottar falsk trafikk - bay area computer services. Det skjer for alle, og det er perioder når du må sette opp nye nettsteder, jobbe med nyeste design og bruke mye tid på å sjekke kvaliteten på artiklene du skriver. Alt dette teller som besøkene, men du vil ende opp med feil statistikk for nettstedet ditt. Det eneste alternativet er å filtrere ut administrasjonstrafikken fra Google Analytics-kontoen din.

Du kan gjøre det med en rekke WordPress-plugins. Men hvis du ikke bruker dette innholdshåndteringssystemet eller ikke vil rotere nettstedet ditt med plugins, kan du fortsette med følgende metoder definert av Max Bell, Customer Success Manager for Semalt .

1. Ekskluder IP-adressen:

Du bør ekskludere din egen IP-adresse slik at trafikken fra den ikke regnes med i Google Analytics-kontoen din. Hvis du bruker en datamaskin eller jobber på et kontor, bør du bruke en annen teknikk. For å ekskludere trafikk via IP-adressen, bør du opprette det egendefinerte filteret i Google Analytics-kontoen din. Instruer Google Analytics-programmet for ikke å vurdere treffene som kommer fra en bestemt IP-adresse eller flere IP-adresser. Åpne Google Analytics-kontoen og gå til Filters-delen. Opprett et nytt filter og legg til informasjon om filternavnet, dets type (velg forhåndsdefinert filter), og klikk på ekskluder-knappen. IP-adresse som 24.125.139.53 kan legges til dette filteret.

2. Ekskluder trafikk av informasjonskapselinnholdet:

Du kan ekskludere trafikken med informasjonskapsler fra Cookie. For dette kan du ikke låse et filter til en IP-adresse eller noen IP-adresse. I stedet installerer du operativsystemet og fjerner informasjonskapslene. Dette forhindrer at trafikk av lav kvalitet spores igjen. En annen måte er å lage en fil og legge til informasjonskapselen i nettleseren. For dette, bør du opprette HTML-filen kalt filter-traffic.html og ikke glem å legge til et bestemt innhold til den filen.

Innholdet er:

Unntatt trafikk av informasjonskapselinnholdet

3. Legg til filteret i Google Analytics:

Nå har du informasjonskapsler i nettleseren og bør sette opp filtre som kan utelukke trafikk som kommer fra din egen bærbare datamaskin eller datamaskin. Igjen, gå til filter-delen av Google Analytics-kontoen din og klikk på alternativet Tilpasset filter. Her må du velge Ekskluder-alternativet for å utelukke trafikken. Det neste trinnet er å velge Filter Pattern-delen og legge til filter_traffic til denne delen. Filter_traffic er det du brukte som den egendefinerte variabelen i kroppstempelet til HTML-filen din. Ikke glem å lagre innstillingene før du lukker vinduet. Du bør huske at denne metoden vil utelukke dataene fra Google Analytics-kontoen. Hvis du vil analysere den interne trafikken, bør du bruke Cookie Page-metoden og ikke bruke filtrene. Du kan også bruke de egendefinerte segmentene for å filtrere administrasjonstrafikken. Nå kan du sette opp filtre og kan utelukke den interne trafikken.

November 26, 2017
Semalt Specialist forteller hvordan man filtrerer administrasjon i Google Analytics
Reply