Back to Question Center
0

Semalt Specialist forteller hvordan man filtrerer administrasjon i Google Analytics

1 answers:

Hvis du hadde sett Google Analytics-trafikken og funnet den høye støt, er sjansene for at nettstedet ditt mottar falsk trafikk. Det skjer for alle, og det er perioder når du må sette opp nye nettsteder, jobbe med nyeste design og bruke mye tid på å sjekke kvaliteten på artiklene du skriver. Alt dette teller som besøkene, men du vil ende opp med feil statistikk for nettstedet ditt. Det eneste alternativet er å filtrere ut administrasjonstrafikken fra Google Analytics-kontoen din.

Du kan gjøre det med en rekke WordPress-plugins - lentes para oakley jupiter squared. Men hvis du ikke bruker dette innholdshåndteringssystemet eller ikke vil rotere nettstedet ditt med plugins, kan du fortsette med følgende metoder definert av Max Bell, Customer Success Manager for Semalt .

1. Ekskluder IP-adressen:

Du bør ekskludere din egen IP-adresse slik at trafikken fra den ikke regnes med i Google Analytics-kontoen din. Hvis du bruker en datamaskin eller jobber på et kontor, bør du bruke en annen teknikk. For å ekskludere trafikk via IP-adressen, bør du opprette det egendefinerte filteret i Google Analytics-kontoen din. Instruer Google Analytics-programmet for ikke å vurdere treffene som kommer fra en bestemt IP-adresse eller flere IP-adresser. Åpne Google Analytics-kontoen og gå til Filters-delen. Opprett et nytt filter og legg til informasjon om filternavnet, dets type (velg forhåndsdefinert filter), og klikk på ekskluder-knappen. IP-adresse som 24.125.139.53 kan legges til dette filteret.

2. Ekskluder trafikk av informasjonskapselinnholdet:

Du kan ekskludere trafikken med informasjonskapsler fra Cookie. For dette kan du ikke låse et filter til en IP-adresse eller noen IP-adresse. I stedet installerer du operativsystemet og fjerner informasjonskapslene. Dette forhindrer at trafikk av lav kvalitet spores igjen. En annen måte er å lage en fil og legge til informasjonskapselen i nettleseren. For dette, bør du opprette HTML-filen kalt filter-traffic.html og ikke glem å legge til et bestemt innhold til den filen.

Innholdet er:

Unntatt trafikk av informasjonskapselinnholdet

3. Legg til filteret i Google Analytics:

Nå har du informasjonskapsler i nettleseren og bør sette opp filtre som kan utelukke trafikk som kommer fra din egen bærbare datamaskin eller datamaskin. Igjen, gå til filter-delen av Google Analytics-kontoen din og klikk på alternativet Tilpasset filter. Her må du velge Ekskluder-alternativet for å utelukke trafikken. Det neste trinnet er å velge Filter Pattern-delen og legge til filter_traffic til denne delen. Filter_traffic er det du brukte som den egendefinerte variabelen i kroppstempelet til HTML-filen din. Ikke glem å lagre innstillingene før du lukker vinduet. Du bør huske at denne metoden vil utelukke dataene fra Google Analytics-kontoen. Hvis du vil analysere den interne trafikken, bør du bruke Cookie Page-metoden og ikke bruke filtrene. Du kan også bruke de egendefinerte segmentene for å filtrere administrasjonstrafikken. Nå kan du sette opp filtre og kan utelukke den interne trafikken.

November 26, 2017