Back to Question Center
0

Semalt: Slik sørger du for at nettstedet ditt er sikkert fra Hacker Attacks

1 answers:

Lekkasje av personlig informasjon er en voksende utfordring for internettbrukerne. Deinformasjon inkluderer kjendiseres nakenbilder, kredittkortinformasjon, regjeringsdata, epost-ID og passord. Dette innebærerverden av hackere har dominert internett på alle nivåer. Nybegynnere kan ikke forstå hvordan deres blogger eller nettsteder kan bli hacket utenkredittkortinformasjonen. Imidlertid hackere, er opptatt av å gjøre de ikke-beskrivende nettstedene til skadelige spionbots, vandalizing sensitive users 'informasjon uten din kunnskap. Videre kan de hack inn i en nybegynner nettsted databaser og manipulere eller ødelegge viktige data oginjiser skadelige koblinger eller kapre hosting server.

Her er enkle trinn som tilbys av Michael Brown, kundesuksessleder for Semalt Digitale tjenester, du kan bruke til å holde hackere i sjakk:

  • Først oppdaterer du all programvare. En sideeier må sikre noe stykkeProgramvaren de bruker, er oppdatert, uansett om deres nettsteder ble opprettet fra grunnen av eller ved å bygge en DIY-nettside på en tredjepartnøkkelferdig plattform. CMS-leverandører som Joomla og WordPress jobber alltid for å slippe vanlige oppdateringer og oppdateringer, noe som gjør programvaren mindreutsatt for hacks. Sørg for at du installerer oppdateringene og kjører den nyeste versjonen som støtter nettstedet ditt hele tiden.
  • For det andre, lag lag med sikkerhet rundt nettstedene dine..Akkurat som du kjørerantivirus før du surfer på nettet på datamaskinen din, må du ha et sikkerhetssystem, som fungerer som nettstedets første defensive taktikkmot angrep. For eksempel er Web Application Firewall et viktig defensivt verktøy. Det er ment å inspisere trafikk og luke ut noeondsinnet forespørsel og dermed gir beskyttelse mot brute force attacks SPAM, SQL-injeksjoner og Cross Site Scripting.
  • For det tredje, bytt til Hyper Text Transfer Protocol Secure (HTTP). HTTP erDen sikre kommunikasjonsprotokollen som brukes til å overføre sensitivt innhold mellom en webserver og et nettsted. Protokollen legger til SSL(Secure Sockets Layer) og TLS (Transport Layer Security) til et nettsted HTTP, og dermed sikre egne data og brukere fra hackingangrep.
  • Bruk deretter sterke passord og endre dem regelmessig. Det er en økningav brutal force angripere som riktig gjetter brukernavn og passord kombinasjoner. Bruken av sterke passord er dermed en effektiv måteav begrensende ordbok angrep og brutal kraft. I tillegg er sterke passord avgjørende for admin, database og nettserver.
  • Endelig gjør administratorkataloger vanskelig å få øye på. Hackere får tilgang tilet nettsteds informasjon ved å bruke kilde og invaderende admin kataloger. De kan bruke skript, som skanner alle katalogene på nettetserver for giveaway betingelser som "logg inn" eller "admin", og kompromitter nettstedet ditt sikkerhet ved å legge inn disse mappene. Dermed sørg for åvelg uskyldige admin mappenavn, som kun er kjent for utviklerlaget ditt for å redusere potensielle brudd.

Som en konklusjon, i verden av elektronisk sikkerhet, kan ethvert nettsted hackes. Vellykketangrepene er skadelige for eierens data i tillegg til å ødelegge brukerens informasjon. Dessuten kan angrep forårsake Google og andresøkemotorer for å svarteliste på nettet for å unngå å spre skadelig informasjon over hele nettet. Forbliv alltid på forsiktighetssiden.Utfør minst tre grunnleggende trinn som er gitt i denne artikkelen for å unngå å være et mål for hackere Source .

November 23, 2017