Back to Question Center
0

Semalt: Slik blokkerer du intern trafikk fra Google Analytics

1 answers:

Med avskrivningen av Google Analytical User-variabelen kan brukere bruke en tilpasset variabel til å blokkere intern trafikk til et nettsted. Alexander Peresunko, kundesuksessleder for Semalt , fremhever hvordan en bruker kan implementere teknikken på deres nettsted direkte.

Det finnes mange metoder for å eliminere intern trafikk til et nettsted fra GA (Google Analytics) - what temperature does e juice vaporizer. I begynnelsen kan brukerne stå overfor en utfordring, mens de bestemmer seg for viktigheten av å ekskludere trafikken fra egne nettsteder. I dette henseende må nettstedseiere legge merke til at intern trafikk (trafikk fra webmastere og ansatte på nettstedet) kan oppblåse besøkernes sidevisninger og teller, og gir dermed villedende eller falske data.

Semaltekspert mener i denne klarheten, og det anbefales derfor at brukerne må skille trafikk i en organisasjon fra målgruppenes mål. Det er flere måter å oppnå denne milepælen avhengig av hvordan en organisasjonsinfrastruktur er satt opp mellom dynamiske og statiske IP-adresser. For eksempel kan brukere filtrere ut den interne trafikken med brukervariabel, domene, IP eller ISP. Den interne trafikken kan segmenteres ut ved bruk av brukervariabler, ISP og tilpassede variabler. I tillegg kan både avanserte segmenter og filtre skille intern trafikk fra publikum eller trafikk til besøkende.

Prosessen påbegynnes ved å sette opp et nettsted som kan installere informasjonskapsler på alle datamaskiner og nettlesere som organisasjonens ansatte kan bruke for å få tilgang til nettstedet. Denne informasjonskapselen er angitt av en tilpasset variabel som legges på et nettsted. De detaljerte trinnene er uthevet nedenfor:

1. Bygg en ny nettside som enten ikke inneholder innhold eller bare en hvilken som helst type innhold, siden den kan bli skjult som en statisk nettside eller en del av et nettsteds domene. En nettstedseier kan bruke den nye setCustomVar-teknikken i stedet for den konvensjonelle setVar-metoden.

2. I Google Analytics-profilen navigerer du i det avanserte segmentet og klikker på "Nytt segment".

3. Navngi det tilpassede segmentet som "Inkluder intern trafikk" og skriv inn denne logikken. "Inkluder-> Tilpasset variabel (Verdi 01) -> Inneholder -> Ja." Brukeren skal imidlertid sørge for at den tilpassede variabelen for Google Analytics (GA) ikke overskriver (i situasjoner der flere tilpassede variabler lagres i samme spor), og at det avanserte segmentet er tilpasset til riktig spor.

4. Opprett en annen seksjon og merk den "Unkluder intern trafikk" og skriv inn denne logikken; "Ekskluder -> Tilpasset variabel (Verdi 01) -> Inneholder -> Ja." Lagre dette segmentet og igjen forsikre deg om at det inneholdende feltet samsvarer med den opprinnelige koden

5. La alle medlemmer av det interne laget koble til nettsiden som er opprettet i første trinn for riktig installasjon av informasjonskapsler på nettleserne.

6. Test resultatene. Dette innebærer å vente på noen dager, slik at segmenterte data kan vises.

November 23, 2017