Back to Question Center
0

Semalt overfører viktig informasjon om hvordan å blokkere Referrer Spam ved hjelp av Nginx

1 answers:

Når du graver inn i analytics-programvaren din og ser etter muligheter og ideer, kan du ha kommet over noen henvisningspams. Disse henvisninger har eksistert i ganske lang tid, men Darodar har tatt dem til et annet nivå.

Ivan Konovalov, den Semalt Customer Success Manager, sier at Darodar er et falskt SEO-verktøy som har kapret botnet - asgard infinity ewrap super address. Det kom opp med en ny måte å annonsere på, hvor den bruker en strategi der nettstedet ditt vil bli oversvømmet av forskjellige IPs, land og til og med enheter på forskjellige tidspunkter, men alle vil ha samme henvisning. De håper at så snart du merker denne mistenkelige trafikken, vil du undersøke mer om det, og i det lange løp vil du kjøpe sine produkter.

Da Darodar lyktes med denne typen reklame, begynte de fleste nettsteder å bruke henvisningspost, og det har nådd et punkt for å ødelegge og forvride nettstedanalysen. Det har blitt en av de store nettsted lovbrytere.

Hvorfor blir henvisningspost et problem?

Annet enn å forvride og ødelegge nettstedet ditt med irrelevante data, er spam et stort sløsing med tid. De fleste klager over hvor frustrerende dette kan være når man prøver å forklare om Darodar til kunder og hvorfor de burde ignorere det. Selv om det er mulig å opprette et filter ved hjelp av Google Analytics for å hjelpe til med å filtrere ut referansespammere, er det eneste som denne løsningen maskerer problemet.

Når spammere kryper eller besøker nettstedet ditt, begynner de å bruke serverens ressurser, men de er ikke ting du trenger. Laster serveren din betyr at det blir tregt å laste, noe som kan føre til høye sprettfrekvenser og dårlig rangering.

Nøkkelen til å stoppe dette problemet er å blokkere det før det får en sjanse til å registrere deg på nettstedet ditt som en referrer. Det er forskjellige måter å oppnå dette målet på, og en av dem er å bruke nginx. Bare følg trinnene nedenfor:

Opprett følgende globale nginx-regler katalogen:

sudo mkdr / etc / nginx / global

sudonano / etc / nginx / global / referee spam. conf

Etter å ha opprettet katalogen, lim inn teksten nedenfor i redigeringsprogrammet, lagre den og avslutt;

##

# Henvisninger ekskluderinger

##

hvis ($ http_referer ~ "(semalt \ .com | knapper for nettsiden \ .com)") {

sett $ forbudt "1";

}

hvis ($ forbudt) {

tilbake 403; - +

}

Disse trinnene vil hjelpe deg med å oppdage og blokkere knappen for website.com og darodar.com. Disse to er de største nettsendemidlene, men du kan fortsatt blokkere noen annen henvisningspost som du ønsker. Den konsekvente uttrykksekstaxen tar vertsnavnet, avgir periodene med en backlinje og slutter seg til dem med en bar.

Til nettstedets konfigurasjonsfil, legg til;

Server {

alt det som allerede er

består av / etc / nginx / global / *

}

Gjenta denne prosessen kan være kjedelig siden du må gjøre det for hvert nettsted, men goog-tingen er at du kan bruke den igjen i fremtiden ved å legge til nye globale kataloger i / etc / nginx / global / directory. Hvis nettstedet ditt har en malfil, vil det være bra hvis du legger til linjen til den.

For å sikre at det ikke er noen feil ved å følge dette:

Sudo nginx -t, og last deretter på Nginx config, og herfra vil nettstedet ditt være bra å gå.

.
November 30, 2017