Back to Question Center
0

Semalt Onthult Det Forskjellen mellom SEO En SMM

1 answers:

De fleste bedrifter ønsker å forutse i online markedsføring. Men for å være suksessfull i nettbasert markedsføring, må man en rekke digitale tidsmetoder som SEO og SMM. De to teknikkene kan ligne på en bedrift som ikke er trygge innen digital markedsføring. Så kan SEO søkeord inneholde, mens sosiale medier markedsføring betalte annonser gjelder - gestion des taches excel. De to taktene kan for de fleste elektroniske bedrifter være gunstige, spesielt hvis man vet forskjellen.

Jason Adler, kundesuksesseleder van Semalt Digital Services, presenterer noen viktige punkter som SEO av SMM kan skille mellom:

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Dette er taktikker i webutvikling, som er rettet mot å øke synligheten av nettstedet på søkemotorene, spesielt når det er en tast i en søknad. SEO kombinerer mange on-site og off-site faktorer for å få trafikk fra søkemaskiner. For en digital markedsfører. Det målet for en vellykket SEO-kampanje er å være en gunstig plass i rangeringen av søkemotorresultater for en bestemt sett med søkeord. Dette er viktig fordi du kan slå din konkurrent, få ny kvalitet og spesielt øke konverteringene. SEO omfatter bruk av strategier som:

  • Trefford søk
  • Hjemmeside design
  • Inhoudsopbouw
  • Linken
  • Automatiske verktøy

Search Engine Marketing (SEM) er en annen tilnærming til online markedsføring. SEM er det sponsede tilbudet. Det innebærer å plassere riktede annonser på de organiske søkeresultatene for bestemte brukere. Den prosedyren omfatter å tilby bidding. Enkelte personer på bestemte demografi vil se din annonse for en bestemt periode. Denne metoden blir mye brukt ved sin automatiske automatiske automatiske betal-til-klikk-automatisering.

Social Media Marketing (SMM)

Mens SEO trafikken dør søkemaskiner samler, er SMM enda en annen digital markedsføring taktikk. SMM bruker strenge sosiale medier som kriterier for å skaffe kunder online. Sosial media fokuserer på prominente sosiale nettverkssider som Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest og LinkedIn. Markedsførere på dette området øker merkemarkedet, samler e-post, får lenker og forbedrer sine profittmarginer ved hjelp av de mange måtene som er tilgjengelige for sosiale medier. Slik har Facebook en strategi for betalte annonser. Disse annonsene retter seg mot en bestemt demografi som akkurat er angitt. Andre online markedsføringskanaler i sosiale medier er:

  • Twitter annonser
  • Videoer som YouTube av Vimeo
  • LinkedIn følger
  • Bildedeler som i Instagram en Pinterest

Tradisjonelt oppnår både SEO og SMM målgruppe kunder for en nettside. Til tross for at det er forskjell, gjør de også merkebevisstheten til potensielle forbrukere. På den andre siden er omsetningen av en besøkende til en kunde ikke helt avhengig av dem. Andre faktorer som webdesign trer i kraft.

Conclusie

Bedrifter som ønsker å ha suksess på Internett, trenger digital markedsføring, men det kan forveksles med søkemotoroptimalisering (SEO) og Social Media Marketing (SMM). Både SEO og SMM er digitale markedsføringsteknikker. Vanligvis strenge det seg for å øke synligheten av merkevaren, og spesielt for å få nye kunder på nettet. Men de to er forskjellige i den måten de jobber på. For eksempel, SEO innebærer at synligheten i de store søkemotorer økes, mens SMM betyr en økende merkebevissthet ved hjelp av sosiale medier. Døren er forskjellig å forstå, begge taktikker er nødvendige, og de kan gi langsiktige fordeler når de blir riktig utført.

November 26, 2017