Back to Question Center
0

Semalt - Noen dømmende problemer på den interne aktiviteten i Google Analytics

1 answers:

Intern aktivitet er nummer 1-forklaringen bakfra av grunnleggende informasjon i Google Analytics. Skal ikke noe bli sagt om spam? Å være egentlig irriterende, spam kan effektivt skilles, mens den interne aktiviteten er virkelig vanskelig å gjenkjenne ekte besøk.

Andrew Dyhan, kundesuksessleder for Semalt , utdyper her de nyttige tipsene for å hjelpe deg med å styre intern aktivitet - cat6 cat5e compatible.

Hva er den interne aktiviteten?

Intern aktivitet genererer informasjonen som er produsert av deg eller noen enkeltperson fra gruppen chipping på en eller organisasjonsstedet. Disse triumfene er registrert i Google Analytics som om de opprinnelig var fra en ekte gjest.

Dette kan føre til stor skade, særlig fordi det senere er vanskelig å skille fra hvilke besøk som er ekte og som kommer fra personer som kaster bort på stedet.

Hva er en IP-adresse?

En IP-adresse er et ekstraordinært nummer som skiller systemer, PCer og forskjellige gadgets. IP-er er sortert i to typer: offentlig en som skiller deg gjennom hele nettet og en privat. Forutsetningen for nettverksleverandøren din (ISP), en kan ha en statisk IP og en dynamisk IP. Under finner du retningslinjene for å bære statiske IP-er.

Sperre intern aktivitet med statiske IP-er i GA

  • Du må kanalisere systemer som ikke er gadgets: Hvis du kanaliserer en IP-adresse som er relatert til et system, blir også alle gadgets tilknyttet det kanalisert.
  • Når du bruker en mobiltelefon til å teste ditt nettstedgrensesnitt med Wi-Fi: Når du bruker din bærbare webinformasjon, utpeker leverandøren deg en alternativ IP hvert øyeblikk. Wi-Fi er svært foretrukket når du tester ethvert nettsted ved hjelp av telefonen din, siden den har kapasitet til å kanalisere aktiviteten din ved hjelp av teknikkene under.

Hvordan lage en kanal for intern aktivitet

Du kan avvise en enkelt IP eller en rekke IP-er i en lignende kanal. Dette forsterkes av den vertikale linjen etter hver IP som ligner dette.

Hvordan unngå et omfang av IP-er i Google Analytics

På sjansen for at du befinner deg i en ekspansiv organisasjon, er det mulig at du møter et omfang av etterfølgende IP-er. For å avstå fra å skrive inn hver IP, kan du lage en kanal med en videreutviklet regex.

Kopier artikulasjonen som er opprettet i Kanaleksempelboksen

For å teste kanalen, søk etter forbudte områder fra nettstedet og klargjøre at aktiviteten, som ikke vises i den kontinuerlige rapporten, legger til et tegn i artikulasjonen.

November 23, 2017