Back to Question Center
0

Semalt: Identifisere Spam og Ghosthenvisninger i Google Analytics

1 answers:

Google Analytics er et av de mest effektive verktøyene som brukes til å spore, overvåke og rapportere nettstedstrafikk siden lanseringen i 2005. Det analytiske verktøyet har vært gjenstand for diskusjon i nyere tid etter at krav om omsettelse av falske webtrafikstatistikk. Ghost- og spam-henvisninger i Google Analytics er noen av de mest innflytelsesrike aktivitetene som gjenspeiler falsk informasjon til nettstedets administrator.

I løpet av denne artikkelen gir Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager, innsiktsfull informasjon om spam- og spøkelsesreferanser som knytter seg til trojanske, ondsinnede og virusangrep til datasystemer.

Spamreferanser - Kjenner du dem?

Google Analytics kan noen ganger indikere bekymringsfull trafikkstatistikk om et nettsted. En dag er trafikken som flyter på et område lav og plutselig skyter opp uten en betydelig utløser - casetta per bambini da internom. Forskjellen i trafikkstrømmene til et nettsted endres dramatisk fra lavt til høyde fra en dag til den andre eller innen noen timer uten å vite hvor nett besøkende kommer. Spamreferanser kan generere falsk trafikk til et nettsted, noe som gjenspeiler ellers på Google Analytics. Uten en skikkelig overvåkingsmekanisme for å oppdage spam- og spøkelseshenvisninger, kan malware og virus også invadere systemet. De falske besøkende kan bygge et falskt håp til eieren av nettstedet for å nekte dem mye inntekt.

Spam Trafikk

Spam- og spøkelsesreferanser registrerer falsk statistikk på Google Analytics. Internett-brukere som ikke besøker nettstedet registrerer seg som ekte trafikk. Spam trafikk kan skape inntekter tap til eieren av nettstedet, akkurat som Trojan, virus og malware. Forebygging og fjerning av spamtrafikk kan lette nøyaktig trafikkstatistikk.

Spamstyper

Det finnes to typer spam som endrer den virkelige statistikken over besøkende på et nettsted som registrert i Google Analytics. Spam kan enten være en spamreferanse eller en spøkelsesreferanse. Mens spøkelsesreferanser registrerer seg som ekte besøkende på nettsiden, selv uten å besøke nettstedet, gjør spamreferanser automatisk søk ​​via et nettsted som ødelegger data. På samme måte som skadelig programvare og virus, trenger spam eliminering for å skape sunnhet på nettsiden.

Identifiser Spam Trafikk

Ikke alle koblinger knyttet via e-post, nettside og sosiale medier er vennlige på datasikkerheten. Å klikke på refererte lenker med mange forsiktighetsregler er viktig. Delte koblinger kan laste ned skadelig programvare, virus og Trojan for å forårsake alvorlig skade på datamaskinen. Bruke antivirusprogramvare kan bidra til å overvåke sikkerheten til systemet før du kobler til Internett.

Finne Spam Henvisningslinker i Data

Henvisninger-menyen under All trafikk i oppkjøpsdelen som finnes i Google Analytics-kontoen gir en oversikt over besøkende på et nettsted. Hvis du klikker på koblingen "avansert", kan du filtrere økter. En besøkslink som forekommer mer enn ti ganger kan påvirke trafikkstatistikken i stor grad, og det kan skyldes spamhenvisninger.

November 23, 2017