Back to Question Center
0

Semalt: Hvorfor og hvordan å ekskludere intern webtrafikk fra Google Analytics

1 answers:

Google Analytics tilbyr mange fordeler for sine brukere. Det gir deg tilgang til innsikt, store og praktiske data, slik at du kan gi en ny kant til bedriften din. Det er mulig for deg å gjøre Google Analytics-analysene bedre og omfattende. For dette må du gjøre noen endringer i kontoen din og følge et par trinn - china penjual shampo metal. En av de viktigste tingene du kan gjøre er å justere Google Analytics på en måte at den bare gir deg den legitime trafikken. Du kan generere mange visninger og fører gjennom dette programmet. Det bør ikke være noen unntak mens du justerer Google Analytics. Du bør opprette filtre og sørge for at din nettside trafikk er av topp kvalitet.

Jason Adler, kundesuksessleder for Semalt Digital Services, gir en verdifull løsning i denne forbindelse.

Opprett en ny visning

Det første du må huske er at du oppretter en ny visning for hvert domene. La meg her fortelle deg at det ikke er mulig å reversere Google Analytics-filtre, så du bør lage dem med stor forsiktighet og full oppmerksomhet. Du bør ikke glemme at filtrene påvirker alle dataene som samles inn i Google Analytics. Det kan direkte eller indirekte påvirke dine synspunkter og antall treff nettstedet ditt mottar. Hvis du ikke vil filtrere alle nettsteddataene, må du gå til administrasjonsdelen og klikke på trafikkminus-alternativet. Når du har gjort det, kan du klikke på opprett visningsknappen for å komme i gang.

Opprett nye filtre

Når du har satt opp dine synspunkter, er neste trinn å opprette nye filtre. For dette, bør du gå til admin delen og klikke på filtre alternativet. Det er veldig viktig å opprette filtre, da dette sikrer at nettstedet ditt har helse og bedre resultater. I begynnelsen kan det hende du ikke kan lage relevante filtre, men du kan gjøre det når du har litt praksis og vet hvordan du tar det til neste nivå. Du bør ikke glemme å angi bedriftens IP-adresse, slik at den ikke blir låst. Du bør også angi IP-adressene som du ikke vil bli blokkert i fremtiden. Dette vil gjøre arbeidet enklere, og du kan forhindre ankomsten av falske visninger og treff.

Nyt filtrert data

Når du har gjort de ovennevnte justeringer, vil det være enkelt for deg å nyte suksess. Med ditt nye eller gamle nettsted vil du høste fordelene ved å evaluere og analysere dataene som er nettstedvennlige og kan støtte bedriftens strategier og mål. I begynnelsen vil det ikke være lett. Så, du må bruke ekstra tid til å lære nye ting. De skreddersydde dataene kan gjøre det enkelt for deg å ta de riktige avgjørelsene. Det reduserer også tiden du bruker på nettstedet, og kan skape mange filtre for deg. Ikke bare dette, men også du ville være bedre i stand til å forstå hvordan dine besøkende og kundene bruker eiendommene eller nettstedene dine. Det er også godt å analysere og evaluere hvor effektive markedsføringsstrategiene dine er. Det beste er at Google Analytics hjelper deg mye om visninger og filtre kreasjoner.

November 23, 2017