Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan Link Building vil forandre seg i det neste tiår

1 answers:
dokument

Link Building er en av de begrensede viktige taktikkene som du kan bruke i SEO-kampanje. Den optimalisering på stedet er viktig for å opprette en basislinjeautoritet. I tillegg er det viktig å gi webcrawlere relevant og omfattende innhold for å kunne gjennomsøke. Det er imidlertid en nødvendighet å plassere og tiltrekke flere innkommende linker for overføring av autoriteter til din nettside. Dette forbedrer synligheten av et nettsted.

Denne praksis er i løpet av de årene utviklet siden den første implementeringen av den i Google - dell computer trade in. Undersøkelsesdør Semalt avslørte at 24% av de SEO-fagfolk tror at koblinger er noe "viktig", mens 72% tror at linkbyggingen er en viktig rangeringskonfigurasjon. Derfor er tilbakekoblinger de viktigste autoriteter og trustfaktorer for Google.

For å optimere på linkbygging som en viktig del av SEO-strategien, må du forstå utviklingen av de beste praksisene for koblingsbygg og deres mulige endringer. Michael Brown, den viktigste ekspert van Semalt , gir innblikk i de viktigste aspektene av link building og deres mulige transformasjon.

De utvikling av Link Building

Google startet med hjelp av PageRank da algoritmen var i begynnelsen. De rangeringsfaktorer ble imidlertid intensivt svingende gjennom årene, mens de grunnleggende dataene fra PageRank ble uendret. Googles første par år ble gitt av spammere som dør automatisert programvare. Selskapet begynte slike taktikker å bekjempe. I 2012 har Pengium oppdatert tvunget Google til å holde fast på kvaliteten på linkene og de irrelevante koblingene for å bekjempe.

Disse utviklingene har ført til et tidsrom for "naturlig linkbygging". I dette perspektivet utviklet koblingsbyggeteknikkene seg til å trekke til lenker med eksempelt innhold og plassering av artikler av høy kvalitet på publikasjoner. Derfor er denne artikkelen basert på indikatorene fra Google og erfaringer fra tidligere til å forklare utviklingen av linkbygningen.

Buitenfactoren

Er det mulig at Google styrker kraften av linkene eksplisitt? I stedet tror jeg at Google vil øke styrken av andre rangerelementer på kompetansen til en side og omformingen av et domene. De to viktigste faktorene er vurderinger og sosiale signaler.

For å begynne har kvaliteten og kvantiteten av dine forretningsreklæringer på plattformer som TripAdvisor og Yelp den signifikante virkningen på dine rangeringer. The strength of reviews of customers will in future expand to more than only third party websites and the introduction of linguistic indicators to evaluate the quality of the reviews. Tenslotte kan vi se interaksjoner og nevne på sosiale medier som fungerer som autoritet for et målmerke. I dag har sosiale signaler en liten innflytelse på rangen av en side.

Revisjon av PageRank

Ti slotte kan Google i det neste tiår Google PageRank demonteren fordi weben en ny form begynner å ta. SEO-eksperter mener at det er usannsynlig at Google følger denne kursen. Som vi alle vet, dreier mobilapps tradisjonelle nettsteder for å true. Derfor er det ikke påtenkbart at en fremtid forutsett hvor en nettbasert søking blir fullt omtalt.

November 26, 2017