Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan eliminere Bot Trafikk Fra Google Analytics

1 answers:

Har du lagt merke til hvor mange bots som forstyrrer nettstedet ditt, øker eksponentielt? Hvis svaret ditt er "ja", vil Max Bell, kundesuksessleder for Semalt , hjelpe deg med å takle dette problemet! Som en hvilken som helst nettplattform, er Google Analytics maktesløs til spam og botaktivitet, som påvirker nesten alle nettsteder. Faktisk er det et problem som gjøres til en ekte hodepine for nettbaserte annonsører.

Hva er Bot Trafikk?

I Google Analytics brukes begrepet "botaktivitet" for å beskrive nettstedet under angrep av ondsinnede roboter og roboter - atomizer not found evic vt reviews. Slike aktiviteter ondsinnet aktivitet på et nettsted, kan redusere sin generelle ytelse betydelig og påvirke innholdet.

Hvordan skille Bot Aktivitet i Google Analytics?

Her er en trinnvis instruksjon for å oppdage botaktivitet i Google Analytics:

  • Klikk på Oppkjøp plassert i den venstre delen, klikk så på kanaler og all trafikk på det tidspunktet. Gå deretter til kategorien Standardkategori i rapporten, og klikk på Henvisning.
  • Kjenner du flertallet av henvisningskildene dine? Hvis svaret ditt er nei, og de ser ikke vesentlig ut for din venture, kan dette være det primære stykket informasjon som viser at dette er en bottrafik. Nederst på siden klikker du på "Vis rader" for å få full tilbakekalling av henvisninger.

Du bør spore din spam etter retningslinjene som er angitt i reglene ovenfor, men bare for å gjøre deg kjent med de mest kjente spammere, har vi samlet noen få saker for deg:

  • 4webmasters.org
  • trafficmonetize.org

Hvordan overse Botaktivitet i Google Analytics?

Inntil Google avgir dette problemet, er det noen alternativer du kan vurdere i mellomtiden.

  • En av de beste måtene å håndtere problemet som er beskrevet, er å skape kanaler som stopper spesifikk bot eller roboter som har negativ innvirkning på dataene dine.
  • Ta en oversikt over det betydelige antallet områder og underdomener du følger i Google Analytics.
  • Et annet alternativ som du kan utføre, er å legge inn alt i Excel-ark og få den informasjonen du trenger.

Sist men ikke minst, er å sikre at bottrafik ikke påvirker Google Analytics-informasjonen din. Å legge til kanaler er den beste tilnærmingen til å utføre den. Bare følg disse tipsene, og du vil aldri møte igjen med problemet beskrevet ovenfor!

November 23, 2017