Back to Question Center
0

Semalt - Hvordan bli kvitt Bot Trafikk i Google Analytics

1 answers:

Det ville ikke være galt å si at data er hjørnestenen i alle online-forretnings- og markedsføringsbeslutninger. Det er viktig for oss å utvikle en forståelse av våre data og sikre at det er opp til dagens markedsføringsutvikling. Vi bør også vurdere brukernes adferd på vår nettside og vite alt om bransjeskiftene. Dette er bare mulig når vi ekskluderer bottrafik fra Google Analytics, og fokuserer på å få de ønskede resultatene - vps gratuit windows.

Alexander Peresunko, kundesuksessleder for Semalt , avslører noen markedsføringshemmeligheter i denne forbindelse.

For å samle inn data, bør du bruke forskjellige analyse- og overvåkingsalternativer. Google Analytics er imidlertid det mest autentiske og mye brukte verktøyet. Dette lar deg finne legitimiteten til dine data og viser deg riktige resultater. Mer enn to milliarder nettsteder bruker Google Analytics til å evaluere og analysere kvaliteten på besøkene sine. Bottrafik er noe som kan skade nettstedet ditt og kan få deg til å føle deg lidelse på internett. Det fører til slutt til feil konklusjoner, evalueringer og forutsetninger, noe som påvirker nettstedets ytelse og troverdighet.

Om Bots

Vi bør ikke glemme at for alle menneskelige treff er det botstreff på serveren. Så det er trygt å si at bots har blitt en viktig og må komponent på et hvilket som helst nettsted. typer bots: gode boter og dårlige bots.

Gode roboter er de som oppfører seg pent og er gunstige for nettstedet ditt, mens dårlige roboter er de som er opprettet av hackere og angripere, og de har til hensikt å krype og indeksere nettstedet ditt ulovlig. En rapport avslører at mer enn tjue prosent av all trafikk sendt av gode bots er overhalet av de ondsinnede og farlige botsene. Så vi kan si at bots ikke kan være nettstedvennlige til enhver pris og bør bli kvitt så tidlig som mulig.

To andre typer bots er spøkelsesbots og zombiebots. Ghosts bots er de som ikke besøker nettstedet ditt, men viser de samme resultatene, mens zombiebots er de som gjengir ditt nettsted fullt ut. De produserer rapporter i Google Analytics og utgir seg for å være ekte. De setter inn sine spesifikke koder på analysedataene dine og prøver å skade den på en eller annen måte.

Hvordan ekskludere Bot Trafikk

Google annonserte nylig at det finnes flere løsninger for filtrering av gode bots, dårlige bots og henvisningsspam i Google Analytics. For dette formålet bør du sette opp ufiltrerte visninger og bli kjent med kildene til trafikken din. Du bør vite triksene for å skille mellom de gode bots og dårlige bots. Du kan tilpasse en rekke markedsføringsstrategier for å maksimere sjansene dine for å få unike visninger på nettstedet ditt. Det er også en fordel hvis du lager forskjellige filtre for både interne og eksterne trafikkilder. Du kan blokkere flere IP-adresser som ser mistenkelig ut og har ingenting å gjøre med ektheten. I tilfelle av zombiebots, bør du filtrere dem ved å oppdage plasseringen og fotsporene. For dette vil du måtte kjenne alt om kilden og fortsette med fotsporskapetrinnet.

November 23, 2017