Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan å ekskludere søkeparametere fra Google Analytics

1 answers:

Ved utforming av nettsiden, samt optimalisering av dem for søkemotorer, er søketegn en av faktorene som kan føre til at et nettsted mislykkes i å rangere i søkeresultatsidene. For hver online oppstart, kan det være en av de beste forretningsmessige tilnærmingene det kan eksistere å utføre et e-handelsnettsted. For eksempel har bedrifter muligheten til å nå uendelige markedspotensialer globalt ved å bruke noen av de elektroniske markedsføringsteknikkene. Digital markedsføring kan innebære flere metoder for å lage nettstedet og innholdet møter mottakerne. Det er mulig å ansette søkemotoroptimalisering på et nettsted og hente trafikk fra de organiske SERPene av noen spesifikke søkeord.

Senior kundesuksessleder for Semalt Digital Services, Jack Miller, utdyper her på noen overbevisende problemer vedrørende ekskluderte søkeparametere fra Google Analytics - attrezzi per palestra usati veneto.

Digital markedsføring er et bredt spekter av aktiviteter. De synes alle å ha et element i å øke synligheten til nettstedet ditt, så vel som å komme til mange potensielle kunder. Noen av teknikkene som presenteres i plattformen for digital markedsføring , omfatter søkemotoroptimaliseringer, innholdsmarkedsføring og andre plattformer som Social Media Marketing (SMM). Ekskludering av forespørselsparametrene hjelper alle disse prosessene til å oppnå deres motiv godt uten hitches. I andre tilfeller kan de bidra til å øke sikkerheten ved å bruke nettstedet ditt.

Henvisningspost er et vanlig problem som står overfor flertallet av internettbrukerne. Det er viktig å ekskludere spam fra den daglige nettsiden. Spam kan inneholde trojanere og skadelig programvare som kan kompromittere sikkerheten for å bruke nettstedet ditt. I andre tilfeller er det viktig å føle offentligheten over de forestående spamangrepene som kan gjøre deres brukerkontoer sårbare. Konvensjonelle spamfiltre, så vel som å holde seg til andre anti-spyware-metoder, kan holde ut av muligheten for at det er spamangrep. Det er viktig å ekskludere søkeparametere på Google Analytics for å kontrollere henvisningspost. I andre tilfeller kan brukere oppleve en sikkerhetsperiode når de surfer på nettstedet ditt. Husk alltid at sikkerheten til nettstedet ditt og brukerens avhenger av dine sikkerhetsforanstaltninger.

Slik ekskluderer du spørringsparametere

Du kan ekskludere søkeparametere på Google Analytics-kontoen ved å logge deg på administrasjonspanelet. Herfra kan du klikke på kontoen din og deretter velge visning. I lyspanelet kan du klikke på visningsinnstillinger. Dette stedet kan du ekskludere søkeparametrene du trenger i Google Analytics-visningsgruppen. Når du gjør disse endringene, er det viktig å klikke på lagre-knappen for å sikre at konfigurasjonen ikke endres. Denne prosedyren kan være gunstig for nettstedet ditt.

Konklusjon

Google Analytics bestemmer sin metriske informasjon fra noen av nettadressene som er lastet inn. I andre tilfeller er det mulig å inkludere et Google Analytics-referansepostfilter for å ekskludere falske nettstedbesøk. I dette tiltaket kan brukerne gjøre lovlige nettstedbesøk samt andre typer hendelser på nettstedene. Søkeparametere er en av de teknikkene som Google Analytics bruker til å kontrollere informasjon og beregninger av et nettsted. Bedrifter bruker denne informasjonen til å hjelpe dem med å rangere sine nettsteder høyt i søkemotorene.

November 24, 2017