Back to Question Center
0

Semalt: Google Analytics Spam Trafikk og måter å blokkere det på

1 answers:

Jason Adler, Semalt Customer Success Manager, mener at det ikke ville være feil å si at Analytics spam er et av de største problemene for webansvarlige disse dager. Dette emnet har fått popularitet, og det er mange måter å håndtere dette problemet på. Google har opprettet en trafikksspam-støtteseksjon på siden, som er ment å gi oss den nødvendige informasjonen slik at vi kan løse problemet - sv556. Google Analytics-representanten Adam Singer bekreftet at firmaet for tiden prøver å fikse problemet. Det vil imidlertid ta litt tid, og den eksakte datoen har vært ukjent. I utgangspunktet analyserte de mer enn 259 Google Analytics-kontoer, som ikke inneholdt virus og spam. De satte opp filtrene og hadde minst 25 referrer besøk hver dag. Total referrer spam trafikk var over ti prosent, og om lag halvparten av nettsidene hadde spam trafikk fra over fem hundre domener. Du bør vurdere å bruke disse verktøyene som vil hjelpe deg med å holde Google Analytics-data og -statistikk oppdatert og fri for spam.

Analytics Referrer / Ghost Spam Blocker

Det er en avansert spamblokker som oppdaterer seg med jevne mellomrom. Med tiden oppdateres det mer enn 550 svartelagte domener som inneholder mistenkelige nettadresser, og filtrerer disse koblingene for å gi deg de beste og mest hensiktsmessige resultatene. Verktøyet er gratis, har et enkelt og brukervennlig grensesnitt med mange søkealternativer. Det kan også oppdateres med flere kontoer, og dets visninger filtreres enkelt. Kvotegrensen er over ti tusen forespørsler per dag, men du bør oppdatere filtrene hver gang du legger til nye domener til dette verktøyet.

Analytics Toolkit

La meg gjøre det klart at Analytics Toolkit ikke er gratis. du må betale $ 15 per måned for å få tilgang til alle funksjonene, men prisen er lavere enn hodepine dette verktøyet kan avlaste. Det er et av de mest fantastiske og gode verktøyene, da det utvider ditt utvalg av Google Analytics-rapporter og gir deg de mest nøyaktige resultatene. Dette verktøyet oppdaterer automatisk sine filtre, slik at du ikke trenger å gjøre noe spesielt når du setter inn nye domener. Du kan bruke filtrene på alle typer egenskaper, visninger og kontoer. Verktøyet har det brukervennlige og lettforståelige grensesnittet. Den beste delen er at den ikke har kvotegrense, noe som betyr at du kan legge til så mange domener og underdomener som mulig. Du må imidlertid registrere deg og bli godkjent, samt betale en avgift for å få tilgang til dette verktøyet og dets ulike funksjoner.

Spam Filter Installer

Spam Filter Installer er en åpen kildekode og fri programvare. Det er et av de mest omfattende automatiserte spamfilterverktøyene på internett. Det er enkelt å laste ned og har mange funksjoner. Dette kan implementeres på nettstedet ditt og har en rekke visninger og egenskaper å velge mellom. Verktøyet kan bare brukes på ett domene av gangen og har kvotegrense på to tusen brukere per dag. Også antall filtre og domener er ikke oppdatert nøyaktig, og det er en stor ulempe ved dette verktøyet.

November 23, 2017