Back to Question Center
0

Semalt Gids: Hvordan er din konkurrent ute i E-Commerce Company

1 answers:

Hvis e-handel-forhandler må du holde tabblader på konkurransen. Waarom? Ti første hjelper deg med å forstå dynamikken i markedet. Ti sekunder, du er bedre bevisst på ting når det handler om å skape markedsføringskampanjer, og selvfølgelig hjelper det deg til å skille din bedrift fra konkurrenter.

Met dette i tankene gir Jason Adler, ekspertvogn Semalt Digital Services, de tips om hvordan du kan følge din konkurranseposisjon.

begynner å møte seo

Organiser et team for å se på SEO-taktikker som du bruker konkurrenter til - reef casino bonus. Finn utallige tilbakekoblinger som de har plus pluss lære hvilke nettsteder de kobler til. Når du har oppnådd denne informasjonen, kontakter du de nettstedene dine konkurrenter henviser til og ser om du kan kanalisere trafikken fra dem til din butikk.

Ta dette eksempelet. Når jeg finner koblingene for våre kunder, identifiserer jeg konkurrentene fra kundene ved hjelp av Semalt Analyzer. Det bruker 'Open Site Explorer' for alle nettsteder som de (konkurrenter) kobler sammen å sette. Etter at jeg har samlet disse viktige dataene, undersøker jeg om tilbakekoblinger å spørre og alt som er nødvendig for å utføre planen.

Se de sosiale medier av konkurrenter

Du må også se dine konkurrenter på sosiale medier for å identifisere deres innholdsstyringsstrategi. Det er en fantastisk applikasjon som heter FollowerWonk, som du kan kontrollere hvem som følger på Twitter og hvordan din egen side er rettet mot er. Tro det eller ikke, FollowerWonk kan du selv fortelle hvem du følger, din rival og selv de som du følger begge. Hvis du ser en bestemt person som du og din konkurrent følger, er det en sjanse for at han eller hun er interessert i ditt marked og det er noen som er verdt det å knytte.

Med en annen webapplikasjon kan du med Buzzmo identifisere de mest delte innholdene (bilder, videoer eller blogger) på de sosiale medier-sidene fra din konkurrent. Bruk disse dataene for å brainstormere på nye ideer for dine egne sosiale medier sider.

Overvei brukeropplevelsen

Anta at du er en bruker gjennom nettstedet til din konkurrent, da det faktisk er å besøke. Identifiser en artikkel på katalogen, legg til i handlekurven og fortsett med utsjekkingen. Hvordan lett var det? Duurde het lang? Prøv samme med å sende inn klager / spørsmål og kontroller at nettstedet ditt overholder disse tjenestene eller ikke. Du kan også sjekke hvilke kunder du måtte si om din bedrift. Trustpilot plattform vil hjelpe deg med å gjøre dette komfortabelt.

Sinnesalg og markedsføring

Ta vare på salgs- og marketingpogingen av dine rivaler for å skille dine egne praksiser. Den første tiltaket kan abonnere på deres nyhetsbrev for å få de siste tilbudene og tilbudene. Et annet tiltak kan lage en privat Twitter-liste for konkurrenter av Google Alerts i løpet av alle oppdateringer. Dette virker i sanntid.

Selv om de fleste sammenligninger kan gjøres online, er det noen tilfeller der det kan gjøres offline. For eksempel, hvis du inviterer til en børs eller konferanse, spør en tilfeldig person for å delta i hendelsen på deres oppfattelser om dine tjenester. Hva har de å si om din konkurranse? Bruk denne informasjonen og dine egne observasjoner for å improvisere.

November 26, 2017