Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvordan du lager et filter i Google Analytics

1 answers:

Google Analytics er en kjent og velbevandret tjeneste som lar deg se detaljer og all informasjon, samt statistikk over hvordan brukerne oppfører seg på nettstedet ditt. Filtre i Google Analytics er enkle å konfigurere og kan opprettes når som helst. Her kan du ekskludere eller inkludere dataene dine analytikk rapporterer om. For eksempel, når du har opprettet filtre som utelukker noen IP-adresser og de interne protokollene til redaktørene dine, er det sjansene for at filtene dine ikke fungerer riktig og bør endres så tidlig som mulig - mpex photo. Du kan opprette filtre som utelukker data fra bestemte byer eller land.

Ross Barber, Semalt kundesuksessleder, forteller at med filtre i Google Analytics er det mulig for alle å inkludere eller ekskludere spesifikk nettside for å sikre kvaliteten på sine synspunkter og treff. Google Analytics gir deg mange sjanser til å definere filtre med verdifull og nyttig informasjon. Du kan justere innstillingene og gjøre de mer avanserte for å få best og passende resultater.

Lag et forhåndsdefinert filter eller tilpasset filter

For å opprette et forhåndsdefinert filter eller et egendefinert filter, bør du la Google Analytics bruke litt tid, slik at den kan utarbeide rapporter for deg. Hvis du for eksempel har et nettsted som selger babyprodukter, men du bare vil få visninger fra bestemte land eller byer, må du ekskludere alle andre steder og justere innstillingene tilsvarende. Det ville ikke være galt å si at de tilpassede filtrene har et stort antall alternativer og funksjoner å velge mellom. De lar deg sette filtrene dine på en måte som du kan ekskludere eller inkludere besøkene basert på nettlesere og steder, deres tilkoblingshastighet, geografi og andre egenskaper. Hvis du for eksempel har organisert lokale rapporteringshendelser via nettstedet ditt, kan du filtrere besøkende fra din egen by eller by for å få passende resultater.

Velg alternativknappen for ønsket filtertype

Det er veldig viktig å huske at du alltid bør velge radioknappen for filtertyper for å få de ønskede resultatene. De inkluderer og ekskluderer alternativer, slik at du angir bestemte data, og du kan klargjøre Google Analytics-rapportene dine tilsvarende. Hvis du ikke vil at noen mennesker fra bestemte land eller byer skal besøke nettsidene dine, kan du bare blokkere deres IP-adresser. For dette bør du skrive inn navnet på byen i filter-delen og klikke på deaktiver-knappen. Dessuten lar små og store bokstaver du angir noen data for å inkludere eller ekskludere fra filtre. Hvis du ikke vil at noen byer skal navigere eller se nettstedet ditt, kan du bare blokkere disse byene ved å skrive navnet i inkluderingsdelen. Dette alternativet er nyttig for folk som ønsker landmålrettede visninger på deres nettsider, og ønsker å sikre at alt er autentisk, ekte og opp til merket. Med alternativene "Søk og erstatt" kan du tilpasse måten dataene dine vises i Google Analytics. Du kan dele denne delen i ulike kategorier basert på dine krav og kan erstatte de inaktive filtre med de aktive for å få mer nøyaktige og beste resultater.

November 23, 2017