Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvordan du får pålitelige Google Analytics-rapporter

1 answers:

Det er trygt å si at vi alle vil ha ekte og autentisk trafikk på våre nettsteder og kun de pålitelige Google Analytics-rapportene. Det er mange måter å gjøre det mulig på. Hvis du bruker statiske IP-adresser, kan du enkelt lage dataene dine ved å følge denne veiledningen. Her vil Ross Barber, Semalt Customer Success Manager, fortelle deg hvordan du bruker IP-adressefiltre for å ekskludere ekstern trafikk fra den interne trafikken på Google Analytics.

Fordeler og ulemper med IP-adressefiltrering

Først av alt bør vi vite om fordelene og ulempene ved IP-adressefiltrering. Google Analytics brukes mye for å spore hvordan potensielle og seriøse kundene dine er, og hvordan brukerne samhandler med websidene dine - fotografia artistica naturaleza muerta bodegones. Når Analytics-rapportene inneholder både eksterne og interne besøkende, er det vanskelig for deg å skille mellom dem. Men det er ingenting å bekymre deg for, siden du kan stoppe Google Analytics fra å identifisere og spore interne og eksterne besøk. Dette er mulig når du oppretter forskjellige lister og setter inn alle IP-adressene der. Du bør huske på at IP-adressefiltrering bare skjer når du bruker statiske IP-adresser. En statisk IP-adresse er den som ikke kan endres. Dette er vant til å vite hvor pålitelig nettstedet ditt og analysedata er. De fleste brukerne trenger ikke hvitelister i deres IP-adresser, slik at de kan bruke dynamiske IP-adresser, som kan endres, endres eller omdøpes med tiden. La meg her fortelle deg at din IP-adresse aldri vil reise med deg, noe som betyr at du må koble den til når du får tilgang til en Wi-Fi-tilkobling. Alle disse aktivitetene blir automatisk registrert i Google Analytics.

Opprett et IP-adressefilter i Google Analytics

For å lage IP-adressefiltre må du vite alt om din offentlige og private IP. En av de enkleste måtene å gjøre det på er å vite hvilke typer IP-adresser som aksepteres av Google. Når du får svaret på dette spørsmålet, vil det være enkelt for deg å lage filtre for nettsteder i Google Analytics. Først og fremst bør du åpne Google Analytics-kontoen din og velge nettstedet du vil opprette filtre for. Det neste trinnet er å åpne ekskluderingsalternativet og klikke på filtertypen. Her kan du skrive inn din IP-adresse og bruke filtre til visningsdelen. Nå må du lagre innstillingene og hindre at intern trafikk blandes med den eksterne trafikken i Google Analytics-dataene dine.

En alternativ metode for IP-adressefiltrering

Hvis du ikke forstår prosessen nevnt ovenfor, kan du bruke en alternativ metode for å filtrere IP-adressen din. MonsterInsights lar deg få tilgang til et stort antall filtre. Du kan velge og aktivere filtre etter eget valg for å spore IP-adressen til nettstedet ditt. Det du må gjøre er å spesifisere en rolle for hver bruker og stoppe Google Analytics fra å spore aktivitetene sine i noen dager. Ved hjelp av dette verktøyet kan du se mer engasjement og et stort antall brukere på nettstedet ditt, og det er enkelt å spore deres roller, oppførsel og samhandling med websidene dine.

November 23, 2017