Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvordan du beskytter nettstedet ditt fra å bli hacket

1 answers:

Internett er en stor ressurs som har ubegrensede muligheter. Som et resultat, onlineplattformen gir mange måter gjennom hvilke merker og organisasjoner som kan møte publikum og ubegrenset markedsplass.Mange gründere tar opp e-handelstilnærmingen for å sette opp sine nettsider og slå opp sine markedsføringskampanjer. Det er ogsåmange bloggere med mange vellykkede blogger på nettet. Når du kjører e-handelsnettsteder, er deres sikkerhet en faktor blant mange andre somdu må vurdere.

Når vi lager nettsteder, fokuserer vi på service, kundetilfredshet ogUX-klagen. De fleste av markedsføringsteknikkene som nettsteder bruker, inkluderer vanligvis søkemotoroptimalisering (SEO) metoder som søkeordsøk og kobling. Det potensielle en hacker besitter mot et nettsted er ikke en ide som krysser tankene til de fleste personer.

Når du lærer å forhindre brute force angrep, er det viktig å lære littteknikker som kan forhindre noen vanlige hack. Nik Chaykovskiy, Senior Kunde Suksess Manager av Semalt Digital Services, presenterer dine felles sårbarheter og måter å unngå dem på:

  • Informasjonslekkasje.

Dette angrepet kan inkludere feilmeldinger samt online arkiveringsskjemaer. Når du lager et nettsted,Det er viktig å gjøre navnfeltene tomme eller tomme. Denne funksjonen kan nekte en hacker noen verdifull informasjon, som de kan bruke tilautomatisere angrepene sine. I andre tilfeller må feilmeldinger være brukervennlige ord. Noen feil kan gi hackere en ide påsårbarhet av systemet..

  • Kontobeskyttelse.

Denne funksjonen gjør det mulig for en konto å låse seg etter at du har prøvd flere påloggingsforsøk.Å tillate noen begrensede forsøk gir brukerens brukerkonto av offeret noen sikkerhetsfordeler over hackeren. Bruk av et sikkert passord kan væreet viktig tiltak som folk kan bruke for å forbedre sikkerheten til sine nettsteder. Captcha-koder kan også forhindre automatiske pålogginger somkan komme fra bots. De sørger også for at det er en ekte person som bruker nettstedet, ikke en robot.

  • Passordkompleksitet.

Det er viktig å bruke et sikkert passord, spesielt på administrasjonspanelet på nettstedet ditt.Et sikkert passord kan forhindre at nettstedet ditt går fra standard enkle angrep. Et passord som 12345 er usikkert og kan føre til et naturlig angrep.Det er viktig å bruke passordgeneratorer til å komme opp med et unikt passord. Det er også viktig å fortsette å endre passordet ditt. Dukan forbedre sikkerheten til nettstedet ditt på denne måten.

Konklusjon

Det er mange måter gjennom hvilke hackere kan finne veien til et nettsted. Noe avde vanligste måtene gjennom hvilke hackere hack et nettsted inkluderer SQL Injection samt Cross Site Scripting. Det er viktigfor å øke sikkerheten til nettstedet ditt, så vel som det til kundene dine gjennom de metodene som er tilstede i retningslinjene ovenfor.Du kan være i stand til å forbedre måten et nettsted fungerer, samt forhindre muligheten for at hackeren lykkes i å angripe nettstedet.Sikkerheten til den elektroniske bruken av nettstedet ditt ligger i administrasjonens hender. Hackere kan også stjele verdifull kundeinformasjonfor eksempel kredittkort. Det er viktig å vurdere dette aspektet når du designer nettsteder Source .

November 23, 2017