Back to Question Center
0

Semalt Expert: Utelukkelse av PayPal fra Google Analytics Referral Trafikkrapporter

1 answers:

Ross Barber, kundesuksessleder for Semalt Digital Services, deler sin erfaring med hvordan man sporer sanne henvisninger i Google Analytics.

Jeg husker fortsatt tiden da jeg begynte å jobbe med Semalt-kunder. Det var en av de mest fantastiske opplevelsene i livet mitt. Jeg tok litt tid på å evaluere hvordan de får trafikk til sine nettsteder, og hvordan gjør de mye fra deres virksomhetswebsteder. Jeg fikk vite om henvisningstrafikkilder som gir Semalt mange kunder - tallinn estonia currency exchange. Da jeg registrerte meg for sin Google Analytics, ble jeg klar over at PayPal viser seg som den viktigste henvisningskilden. Hvordan utelukke PayPal fra henvisningsrapportering i Google Analytics? Hvis du leter etter et svar, har vi presentert denne fantastiske artikkelen for deg.

Hva betyr det?

Når PayPal vises som en referral trafikkilde, betyr det at noen kommer til å forlate deg på Semalt. Du kan gå inn på nettstedet ditt når de har overført pengene sine og kjøpt en av våre tjenester. Dette trinnet er viktig fordi Google kontinuerlig sporer IP-adressene til brukerne som sist besøkte nettstedet ditt før de fullførte henvisningskildetransaksjonene. Google attributter at salget til PayPal har kommet fra den opprinnelige trafikken, og ingenting blir lurt på noen måte. Det kan være forvirrende for deg å vite at mange mennesker jobber på provisjonsbasis. Det er sjanser for at de vil generere falske potensielle kunder til nettstedet ditt, og late som å være originale. På PayPal side vil de overføre deg litt penger og få sine provisjoner. Hva vi mener å si er at det er viktig å finne ut de opprinnelige kildene til trafikken din samt IP-adressene til de besøkende.

Hvordan kan du vite om det er happing på nettstedet ditt?

Hvis du ikke har endret innstillingene og konfigurasjonene til Google Analytics, bør du fortsette å bruke PayPal uten noe problem. Du kan bruke den hver dag til å behandle betalinger. For å sjekke statusen, bør du navigere til all trafikkhenvisningslinken i Google Analytics. Her bør du se etter PayPal-alternativet og deretter klikke på oversiktsalternativet for å vite mer om det.

Skal du vite om de originale henvisningskildene?

Det er veldig viktig å vite alt om de opprinnelige kildene til henvisningsprogrammene dine. Du bør ha en ide om hva som er den mest autentiske og verdifulle trafikken for nettstedet ditt, og hva er kilden til de besøkende. Dette forhindrer Google Analytics i å utarbeide falske rapporter for deg, og du vil få pengene for hvert kjøp rett i PayPal. Mange mennesker tar hensyn til å generere kundeemner og får flere kunder slik at deres produkter eller tjenester selges i stort antall.

Hvordan løse dette problemet?

Du kan løse problemet ved å legge til PayPal som en henvisningslukkelse i Google Analytics. Det er en av de enkleste og mest praktiske måtene å slutte å få falsk trafikk til din Semalt-konto. Du bør være kjent med kilden til trafikken din og bør ta tiltak for å generere flere og flere potensielle kunder. I dette formålet bør du navigere til administrasjonsboksen i Google Analytics, og klikk på delen Sporingsinformasjon. Og så bør du velge alternativet for henvisningslukkelse for å komme i gang.

November 23, 2017