Back to Question Center
0

Semalt Expert: Slik stopper du henvisningspamme som forekommer i Google Analytics

1 answers:

Sikre at man har en optimalisert Google Analytics, er den eneste måten å sørge for atMarkedsføringskampanje som brukes av en bedrift eller en person er effektiv, og at nettstedet fungerer som forventet. Men i prosessenHvis du vil optimalisere Google Analytics, er det visse aspekter som sikkert påvirker arbeidet med analyse. Spam henvisninger er en plage for de flestemarkedsførere.

Igor Gamanenko, Semalt Kundesuksessleder, vil gjerne fokusere din oppmerksomhet om at henvisningspost tekniskforekommer i to former: spam web crawlers og spøkelse henvisning trafikk:

(1. 3)
 • Spam web crawlere. De fleste er automatiserte prosesser som indekserer et nettsted på samme måtesom Google gjør. Noen som Googlebot gjør deres tilstedeværelse kjent og dermed utelukket fra analyserapportene. Andre som ikke resulterer ien sprettfrekvens på 100%
 • Spøkelseshenvisninger. Disse sender ut falske HTTP-forespørsler som har potensial til åopprett spam henvisninger. De kombinerer med den legitime trafikken, men kommer ikke til å besøke nettsiden, men teller i den endelige rapporten.
 • Grunner til å skape spam henvisninger

  Folk kan opprette spam henvisninger til et nettsted av flere grunner. Det kan være med viljeeller utilsiktet. En av grunnene til at spamreferanser vises på et nettsted skyldes lat programmering. Noen programmerere mislykkes i å fullførekoden for boten, til det punktet at de ikke klarer å identifisere seg riktig. Andre utviklere ønsker ikke å ha sine automatiserte roboterblokkert av protokollene som Google angir..Derfor, ved å skjule seg som legitim webtrafikk, kommer de til å nå nettstedet uteninnblanding. Andre uhyggelige utviklere velger å bruke spam henvisninger for å komme til nysgjerrigheten til brukerne og installere malware på sine datamaskiner.Siden disse koblingene ser ekte ut til brukerne, finner de ingen grunn til å tvile på dem.

  Hvorfor er de dårlige?

  For det meste forstyrrer spamreferanser dataene som brukes av Google Analytics,og presenterer dermed skjeve rapporter. Deres tilstedeværelse betyr å lede tid til å filtrere ut spam-øktene, som markedsførere ellers kunne brukegjør andre produktive formål på nettstedet. Uten å vite at et nettsted faktisk inneholder spam henvisninger, kan en ende opp med å gjøre fattigevalg som kan påvirke SEO optimalisering og rangering.

  Beskyttelse mot spam henvisninger

  Når man identifiserer et mulig problem som stammer fra måten Google Analytics produserersine rapporter, de kan prøve å filtrere det ut fra statistikken. Dette er imidlertid ikke en garanti for at disse domenene ikke kommer igjen.

  Det er overraskende enkelt å gjøre dette hvis de fokuserer på å fjerne uønskedeautomatisert trafikk. Problemene som påvirker nettstedet, når det kommer til spam henvisninger, ligger i filen ".htaccess". Mange bloggere foreslårat enkeltpersoner kan manipulere filen selv for å kvitte seg med uønsket trafikk. Det er imidlertid en veldig teknisk fil og inneholder veldigmange domenenavn og omdirigeringer. Derfor kan det være skadelig å gjøre en enkel feil uten klarhet om hva man trenger å gjøreinnvirkning på et nettsted. Det er lurt å ha opplevd utviklere å administrere filen på en sikker måte.

  . Htaccess-filen kan blokkere alle robotsøkeprogrammer og slette sin historie fra nettstedet.Likevel kan spøkelsesreferanser kreve mer innsats. Det avanserte segmentet i Google Analytics kommer til nytte her, når du prøver å luke utdet aller verste av disse henvisninger Source .

  November 23, 2017