Back to Question Center
0

Semalt Expert: Slik fjerner du Darodar fra Google Analytics

1 answers:

Google Analytics rapporterer et stort antall nettsteder som ikke er ekte og upålitelige. En av dem er Darodar.com; Nylige rapporter viser at det ikke har vært å sende ekte besøkende til sine kundesider. Det betyr at søkeordforskningen ikke har noe å gjøre med autentisitet, da det er en robot som teller statistikken din feil.

Hvis du sjekker innstillingene til Google Analytics i hele henvisningsdelen, vil du observere at Darodar - drake no deposit bonus codes 2016.com-henvisninger er der for å skade nettstedet ditt og Analytics-rapporten. I alle rapportene viser Darodar en ny besøkende som kommer fra en ny IP, og studsekursen er hundre prosent, noe som er en stor bekymring for webmastere. Du vil også merke at Google har svartlistet Darodar og alle tjenestene som er knyttet til det. Så, konklusjonen er at tjenester som dette aldri skal brukes mens du implementerer nettstedet ditt.

Max Bell, den Semalt kundesuksessleder, sier at det er sant at Darodar kun sender sine kunder noen få besøkende per måned, og alle er henvist til dem. De fleste av de besøkende er falske; Du kan imidlertid beregne totalt antall unike visninger på dine vegne, og bør ikke avhenge av rapportene fra Darodar. Det er også viktig å ikke stole på besøkene som de er alle ikke-ekte. Hvis du har brukt vertsbaserte bloggingstjenester som Blogger og WordPress, er det enkelt for deg å blokkere Darodar. For dette bør du stoppe at serveren din mottar trafikk fra den og andre lignende nettsteder.

Fjerning av Darodar kunne ikke vært enkelt

Det er sant at fjerning av Darodar ikke er så lett. Du må ta vare på mange ting. Det første trinnet er å logge deg på Google Analytics-kontoen din og se administrasjonsdelen øverst til høyre. Det neste trinnet er å lage filtre eller finne filtre som allerede er til stede i høyre hjørne. Hvis du ikke har opprettet filtre, bør du opprette dem og få full tilgang til administrativ seksjon. Det tredje trinnet er å klikke på nytt filteralternativ og la deg lage tilpassede filtre i Google Analytics-dataene. I begynnelsen vil alt dette ta litt tid, men når du etablerer deg selv og lager et antall filtre, vil det være enkelt for deg å få unike besøk på nettstedet ditt. Du kan endre hvilket som helst felt basert på det du allerede har gjort. Det eneste målet er å deaktivere Darodar og dens synspunkter som kan ha penetrert i filtermønster-delen. Her må du blokkere det og klikke på Lagre alternativet for å beholde alle innstillinger lagret. Filtrene dine vil ta litt tid å gå live. Du bør ikke glemme at alle disse trinnene er viktige. Hvis du har mottatt falsk trafikk og ikke visste noe om statistikken din, bør du blokkere din egen IP-adresse når du har opprettet noen filtre. Alt dette vil sikre at nettstedet ditt mottar ekte og ekte menneskelige besøk, selv om de bare er noen få i tall. For flere oppdateringer, må du fortsette å sjekke tilbake vår nettside og lese våre nyeste artikler.

November 23, 2017