Back to Question Center
0

Semalt Expert: Referral Exclusion List

1 answers:

En av de vanligste problemene i analyseundersøkelser er at folk ikke får en ide om hva som er henvisningslisten og hvordan man får det beste ut av det. Først og fremst må vi vite hva denne henvisningslisningslisten er. Da Google lanserte den nyeste versjonen av Google Analytics, hevdet det at listen over henvisninger for ekskludering var inkludert i Analytics. Det er enkelt for alle brukere å finne denne listen; du må finne den i egenskapsinnstillingene. Først av alt, bør du navigere til administrasjonsdelen og gå til sporingsinformasjonen der henvisningslisningslisten er til stede - amanti by kia. Du bør klikke på henvisningsekskluderingsknappen og klikke på domenet opprett knappen.

Nik Chaykovskiy, den Semalt Senior Customer Success Manager, sier at det er et stort antall problemer som kan løses med henvisningslisningslisten. Så bruk den til å løse følgende problemer:

Selv henvisninger

Selvhenvisninger er et av de mest fremtredende og viktige problemene i Google Analytics. For å løse dette problemet, bør du klikke på henvisningsrapporten og finne nettstedet ditt der. Her kan du justere analyser og revisjoner etter dine behov.

Tredjepartsverktøy

Når det gjelder å bruke verktøy fra tredjepart, bør du utføre en rekke oppgaver. Hvis du prøver å justere PayPal, Freshdesk og Eventbrite med nettstedet ditt, må du forsikre deg om at ikonene og koblingene er korrekt inkludert, og kreditten går direkte til din personlige konto. Omregningene skal ikke krediteres tredjeparts nettsteder. Hvis du for eksempel eier et nettsted for hendelsehåndtering eller fotografering, bør du prøve Eventbrite for det og registrere deg for en konto umiddelbart. Når de besøkende på nettstedet ditt prøver å bestille, vil de enkelt sende penger til denne kontoen, som til slutt kan komme til din egen bank.

Hvordan hjelper det?

Det er obligatorisk å bruke henvisningslisten, uten det, kan du ikke få kvalitet besøkende til nettstedet ditt. Hvis du ikke vil ha noen koblinger for å generere trafikk til nettstedet ditt, bør du deaktivere dette alternativet eller ekskludere domenet fra listen over henvisninger til ekskludering. La oss anta at noen besøkende kommer til nettstedet ditt via sosiale medier, Twitter eller Facebook, og du vil at de skal bevege seg på tredjeparts nettsteder. For dette må du ta med henvisningslisenslisten slik at en ny økt startes på kort tid.

Begrensninger

Henvisningslisten for ekskludering kan begrense økten og antall besøkende. Hvis du vil vite hvilken type besøkende har kommet til nettstedet ditt, og hva er deres kilder, bør du sette opp sporingskoder for domenenavn og sette dem inn på nettstedets forskjellige sider. Det er sjelden når et nettsted i listen over henvisninger for utelatelse ikke lar deg se hvilken type besøkende som kommer til nettstedet ditt. Du kan spore og registrere sine aktiviteter og dermed forhindre ukjente eller risikable IP-adresser for å sende deg trafikk.

I noen tid kan du se at nettstedet ditt mottar besøkende, men deres ankomst stoppes når du justerer innstillingene, og de vil aldri komme til nettstedet ditt.

November 23, 2017