Back to Question Center
0

Semalt Expert på SEO Competitive Edge

1 answers:

SEO praksis har i stor grad vært bevart for nettbaserte bedrifter. Det er imidlertid samordnet innsats i markedet for å lokke lokalt baserte bedrifter av alle størrelser på konkurransedyktig SEO-vogn.

Frank Abagnale, kundesuksessleder for Semalt , presenterer grunner til å engasjere seg i konkurransedyktig SEO for en lokal restaurant, reparasjonsbutikk, tannklinikk eller bilindustri.

For det første har gule sider mistet relevansen - пылевой мешок. Deres rettmessige sted tilhører nå søkemotorer som tar millisekunder for å gi resultater sammenlignet med den omhyggelige innsatsen ved å lese gule sider. Søkemotorresultater kommer også med detaljert informasjon, kart, satellittbilder og vurderinger fra andre brukere. Denne preferansen av brukere gjør det nødvendig for lokale bedrifter å engasjere SEO-praksis for å gjøre dem synlige på nettet og dermed åpne opp veier for digital markedsføring og kundekonvertering.

For det andre viser SEO praksis mye mer økonomisk i både tid og ressurser i forhold til tradisjonell markedsføring. Det koster en oppstart langt mindre for å sette opp sosiale medier-kontoer eller registrere en bedrift på Google maps enn det koster å sette opp et reklamepapp eller distribuere flygeblad. Oppstart og lokale bedrifter bør derfor unngå disse unødvendige kostnadene ved å benytte SEO-praksis. Organisk SEO legger et ansikt og nærvær til lokale bedrifter og tillater dem å bygge relasjoner av tillit og kommunikasjon med eksisterende og potensielle kunder. Disse relasjonene konverteres deretter til salg og henvisninger .

Lokalbaserte virksomheter kan oppleve vanskeligheter med å trenge inn i markedssegmenter utenfor deres geografiske beliggenhet. Denne hindringen kan overvinnes gjennom SEO uten nødvendigvis å sette fot i målmarkedet. Faktisk kan riktig SEO-integrasjon litterært bringe kunder utenfor ditt område til dine lokaler. Moreso, du kan enkelt få en over dine konkurrenter ved å vedta SEO som en uutnyttet ressurs for lokalt baserte gründere. Fra nå av vurderer et svært lite antall av disse bedriftene konkurranseværdien til SEO, hovedsakelig fordi deres målmarked er rent lokalt, eller fordi de mangler kunnskap om hvordan internett fungerer.

Et vanlig resultat av SEO strategier er effektiviteten i å bygge et rykte. En glad eller lojal klient er en sløsing med ressurs, med mindre de brukes online som vitnesbyrd om din eksemplariske tjeneste. Slike vitnemål trommer opp støtte og blir grunnlaget for firmaets rykte og med godt omdømme kommer salgsmengder. En bedrift har ikke noe problem med å konvertere salg der de har et godt omdømme og jevne forhold til målmarkedet.

Lokale bedrifter må ta initiativ til å få tak i SEO ved først å lære hvordan det fungerer. De må forstå SEO-relaterte teknikker som er ment å endre, manipulere og tilpasse algoritmer på søkemotorer med sluttmål for å oppnå ønskelige resultater. Vedta SEO i et lokalt marked gjør deg til en sti. Lenger nedover linjen kommer du til et operativt nivå som gjør det mulig å markedsføre franchisen din. Franchise SEO skyver deg deretter opp på topplisten på lokale søkemotorrangeringer ved å benytte teknikker som off-side, optimalisering på siden og regelmessig rapportering som til slutt fører til høyere volumsalg og fortjeneste. SEO ser ganske lovende ut på veksten av lokale merker.

November 24, 2017