Back to Question Center
0

Semalt Expert på blokkering av russisk henvisningspam fra Google Analytics

1 answers:

Spammere utvikler kontinuerlig nye typer spams som angriper Google Analytics. For tiden har det vært en innstrømning av spamvare fra Russland, med spammere som tar seg tid til å utvikle spams som samler trafikk. Det er fire hovedtyper spams nemlig: Analytisk, Crawler, Legit bots og Søk spam.

Komme ned til de overbevisende problemene fra den ledende ekspert fra Semalt , Alexander Peresunko, og hold deg trygg fra henvisningspost.

Analytisk spam

De er også kjent som spøkelsesreferanser. Selv om de ikke besøker nettstedet, blir de sett i analysene mens du spammer Google Analytics ID-er - masks prosopou. Spammingen foregår på en tilfeldig måte og er ment å lure datamaskinen brukeren til å åpne sine henvisningssteder. De er for det meste av russisk opprinnelse.

Crawler spam

Dette er typen spams som kjennetegnes av deres crawling natur på internett samle inn informasjon. Det anbefales å unngå å besøke dem på grunn av deres virustrussel, derfor bør de blokkeres. Eksempel på crawler spams er knapper for nettsøppel.

Legit Bots

Selv om legit иots ikke er vanlig sett i analytics, spider de sporadisk innholdet i et bud å vise i søkemotorer.

Søk Spam

Disse nettsøppene besøker faktisk ikke ens nettside, men i stedet ping analytics-konto i et forsøk på å spamme målene sine. Søke spam kan filtreres, slik at de ikke vises i analytikk-kontoen.

Tiltak for å kontrollere spam

Selv om spammere ser ut til å koble til nettsteder, spiser russiske spams ikke faktisk nettstedene de er sett på. Følgende er en liste over noen av de vanligste spam-linkene, nemlig:

 • hulfingtonpost.com
 • 7makemoneyonline.com
 • cenoval.ru
 • pricereg.com
 • darodar.com
 • economy.co
 • blackhatworth. com
 • bestwebsiteawards.com
 • buttons-for-website.com
 • ilovevitality.com

De fleste av disse koblingene går ikke til brukerens nettsted, men i stedet besøker bruker-ID-er for Google Analytics-brukere. Deres lenker vises i analytiske resultater som frarjer Google-brukere å besøke sine nettsteder. Eksempler på slike spams er darodar og ilovevitality.com. Selv om spams ikke besøker brukerens nettsted, er det viktig å blokkere dem fra å vises i Google Analytics-resultater. Årsakene til behovet for å blokkere spams er:

 • i. Det er viktig å ha nøyaktige data om antall personer som besøker et nettsted slik at effektiv analyse kan utføres. Denne informasjonen er viktig for å bestemme sprettfrekvensen, og tilstedeværelsen av spams gjør data samlet for analyse unøyaktige.
 • ii. Tilstedeværelsen av spams negativt påvirker rangering av søkemotorer. Eksistensen av spammere som kontinuerlig utvikler nye typer spams, krever at selskaper som for eksempel Misfit for å bekjempe styret og gjøre driften av småbedrifter glatt.

Referansespams kan bekjempes ved hjelp av TL-sjekklisten:

1. Botfiltreringsverktøyet kan brukes til å forhindre at bots vises i en Google Analytics-konto ved å klikke på "Vis innstillinger" og velge alternativet "bot filtrering".

2. Alle russiske spam-nettadresser skal filtreres ved å legge dem til listen over henvisninger ekskludert, inkludert visningsfiltrene.

a) Hvis du vil blokkere henvisningspost, kan du gå til Google Analytics-kontoen og velge "Filter" -verktøyet.

b) Velg alternativet "Nytt filter" og skriv inn domenenavnet.

c) På filtertypen, velg det tilpassede alternativet og velg alternativet Henvisning.

d) Skriv inn den nøyaktige nettadressen du vil blokkere på "Filtermønster".

e) Prosedyre d ovenfor skal utføres for det samme domenet, men i feltet "Filterfelt" bør du klikke på vertsnavnet.

f) Den samme prosessen gjelder bare søkspam, som "Filterfeltet" skal erstattes med "Kampanjeperiode" og mønsteret er det lesbare ordformuleringen ordentlig.

3. Det anbefales imidlertid at en rapport gjøres til Google hvis det er mistanke om ondsinnede koder.

November 23, 2017