Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hva er Trojan Virus og hvordan å utrydde det manuelt

1 answers:

Hvis du er en vanlig datamaskin bruker, så sannsynligvis er du klar over trojanske virus og dens innvirkning på enheten din. Det er et virus som følger med programmene og filene du laster ned fra Internett. Hovedtrekk ved dette viruset er at det øyeblikk det finner veien inn i filene, initierer det en prosess for å ødelegge dem i hemmelighet. Den kommer i form av en nyttig applikasjon, men det gjør det motsatte ved å påvirke datamaskinen negativt.

Eksperten til Semalt Digital Services, Ryan Johnson gir en nøyaktig forklaring på hva som er trojansk virus, hvilke trusler det presenterer og hvordan man manuelt kan utrydde den fra datamaskinen. La oss begynne.

Kjennetegn på trojansk hestevirus

Den store forskjellen mellom trojanske hestevirus og et vanlig datavirus er at den tidligere ikke er utformet på en måte at den sprer seg. Som sådan blir viruset enten lastet ned som en nyttelast eller infisert fil fra nettet. Dette viruset har kapasitet til å laste ned annen skadelig programvare til datamaskinen din i tillegg til å stjele sluttbrukerinformasjon. Datamaskinen har brannmurfunksjoner som bidrar til å bekjempe dette viruset, men antivirusprogrammet er ikke alltid effektivt, noe som betyr at det er tilfeller der du må fjerne viruset manuelt.

Fremgangsmåte for å vedta for manuell fjerning

Du kan følge disse trinnene for å fjerne trojansk hestevirus manuelt fra datamaskinen:

  • Identifiser Trojan: Etter å ha identifisert filene som er berørt av dette viruset, kan det lett fjernes. I de fleste tilfeller vil systemet dukke opp en DLL-feil, som er knyttet til trojanske angrep..
  • Deaktiver systemgjenopprettingsfunksjon: å glemme dette trinnet betyr at datamaskinen vil gjenopprette dataene du sletter.
  • Start maskinen på nytt: Når du starter datamaskinen på nytt, bruker du funksjonstasten 8 for å hjelpe deg med å starte den i sikker modus.
  • Gå til Fjern eller Legg til programmer: Du vil finne dette i kontrollpanel-delen og deretter avinstallere programmene som er smittet med Trojan-viruset.
  • Slett av utvidelser: Rengjør Windows-systemmappen for å sikre at alle filer i et program blir slettet.

Når du har fullført trinnene ovenfor, start datamaskinen på nytt i normal modus.

Andre tilnærminger til fjerning av viruset inkluderer:

Et annet tiltak for å kvitte seg med trojansk hest innebærer manuelt trinn som kan omfatte:

  • Kontroller at de skjulte mappene er synlige fra mappevalg.
  • Start deretter datamaskinen på nytt i sikker modus.
  • Deretter stopper alle prosesser knyttet til trojanske virus.

Men for å sikre at disse trinnene er fullførte, må du redigere systemets register.

Poeng å huske

For å sikre at du har flyttet infiserte data fra registeret ditt, må du finne informasjonen i RUN-mappen din.

Videre, når du finner mappen, må du slette exe og dlls filer knyttet til trojanske navn og deretter slette verdien. Du bør også bestemme hvilke programmer som starter automatisk når du slår på datamaskinen.

Ok, jeg trenger hjelp

Å fjerne Trojan Horse virus manuelt er utfordrende. Likevel, med den nåværende anti-malware-programvaren, kan viruset fjernes effektivt. Plumbytes Anti-malware er den beste programvaren for å eliminere Trojan Horse virus og annen skadelig programvare fra datamaskinen Source .

<-!
->
November 23, 2017