Back to Question Center
0

Semalt Expert: Grunner til å bruke Google Analytics

1 answers:

Det spiller ingen rolle om du har eid et domene i mange år, eller bare i noen dager, det er to viktige Google Analytics-filtre du må bruke. Årsakene til dette er å sørge for at de genererte rapporter alltid er nøyaktige, og du vil fortsette å nyte lønnsom trafikk.

For det første kan ingen selvbetjente online-entreprenører som har et nettsted, uten en Google Analytics-konto som er gratis og enkelt å opprette. Det burde være et must for alle bedrifter, noe som gjør at personen har den smarteste bedriftseiere - prezzo contatore energia trifase. Også, som en administrator, bør man ikke overse admin-alternativene for å lage filtrene. De fleste glemmer at kraften til å opprette de mest signifikante og pålitelige dataene ligger i administrasjonsfunksjonen til Google Analytics.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager for Semalt , gir deg mulighet til å bli kjent med følgende to filtre som er sikker på å gjøre en stor forskjell i nøyaktigheten av alle månedlige rapporter fra Google Analytics.

Alternativ 1

Som nevnt tidligere, er en ting å passe på med henvisningspost. Google Analytics sporer eierens aktivitet som standard. Det er et problem som ikke hjelper når du bestemmer slike ting som de øverste destinasjonssidene, de riktige konverteringsfrekvensene, tid brukt på nettstedet eller sidene per besøk. Den enkleste måten å løse dette problemet på er å opprette et filter som blokkerer all trafikk som kommer fra et bestemt eller utvalg av IP-adresser. For å oppnå dette, gjør følgende:

  • Gå til admin-fanen og velg filtre;
  • Opprett et nytt filter "+ Nytt filter";
  • Navn det nye filteret;
  • Pass på at du merker av for det forhåndsdefinerte filteret;
  • Velg å ekskludere trafikk fra en IP-adresse;
  • Det neste trinnet er å sette inn den spesifikke adressen man ønsker å eliminere. Google "Hva er min IP" for å fastslå den nåværende IP-adressen;
  • Lagre.
Alternativ 2

Noen selskaper er for lat til å lage kildekoder for sine nettsteder. I stedet stjeler de kildekoder fra andre selskaper og bruker dem som egne. Til tross for at det er skammelig og patetisk, er det noe som bedriftseiere må takle fra tid til annen. Slike handlinger kan påvirke trafikkinformasjonen for et nettsted siden noen av disse selskapene som deltar i hackingen, glemmer å fjerne Google Analytics-skriptet fra koden. Til slutt kombinerer både trafikken fra den opprinnelige eieren og det andre selskapet trafikkdataene. Den eneste måten å fikse en slik feil på er å sette opp et filter som bare aksepterer trafikken som kommer fra selskapets domene. Slik gjør du dette:

  • Opp til det punktet der man må sjekke den forhåndsdefinerte filterboksen, velger å bare inkludere trafikken til vertsnavnet som inneholder roten domenet alene;
  • Skriv inn roten domenet;
  • Lagre.
November 24, 2017