Back to Question Center
0

Semalt Expert: En nærmere titt på Hackers Toolkit

1 answers:

Når hackere lærer om en måte å hacke på en organisasjon, vil de bruke den til å tegne på dereserfaring og tidligere suksesser. Derfor, forsøker å fornuftig av eventuelle data brudd kan vise seg betydelig verdi som man kommer inn i sinnetangriperen og vurdere måtene de kan bruke til å forårsake skade.

Frank Abagnale, kundesuksessleder for Semalt Digital Services, presenterer de vanligste typene angrep som vanligvis brukes av hackere:

1. Skadelig

Malware refererer til et utvalg av skadelige programmer som virus og ransomwaresom gir angripere fjernkontroll. Når den får tilgang til datamaskinen, kompromitterer den integriteten til datamaskinen og overtarmaskin i bruk. Den overvåker også all informasjon som flyter inn og ut av systemet, samt handlingene på tastetrykkene. I de flesteforekomster, krever det at hackeren bruker måter som de kan få malware installert, for eksempel koblinger og ufarlig utseende e-postvedlegg.

2. Phishing

Phishing brukes vanligvis når angriperen forkledner seg som noen eller enorganisasjon de stoler på å gjøre noe de ikke ville. De pleier å bruke haster i e-posten, som svindelaktivitet, og en e-postvedlegg. Når du laster ned vedlegget, installeres det malware, som omdirigerer brukeren til et legitimt utseende nettsted, som fortsetterå be om personlig informasjon fra brukeren.

3. SQL Injection Attack

Strukturert spørrespråk er et programmeringsspråk som bidrar til å kommuniseremed databaser. De fleste servere lagrer privat informasjon i sine databaser. Hvis det er hull i kildekoden, kan en hacker injisereen egen SQL, som gir dem en bakdør hvor de kan be om legitimasjon fra nettstedets brukere. Problemet blir mer problematiskhvis nettstedet lagrer kritisk informasjon om brukerne som kredittinformasjon i sine databaser..

4. Cross-Site Scripting (XSS)

Det fungerer på samme måte som SQL-injeksjoner, da det injiserer ondsinnet kode i anettside. Når besøkende får tilgang til nettstedet, installerer koden seg på brukerens nettleser, og påvirker dermed de besøkende direkte.Hackere sett inn automatisk kjør kommentarer eller skript på nettstedet for å bruke XSS. Brukerne kan ikke engang innse at hackere kapret deresinformasjon til det er for sent.

5. Denial of Service (DoS)

Et DoS-angrep innebærer overbelastning av nettsiden med for mye trafikk til et punkt detOverbelaster serveren og kan ikke vise innholdet til folk som prøver å få tilgang til det. Den typen trafikk som brukes av ondsinnede hackere erment å oversvømme nettsiden for å slå den av fra brukere. I et tilfelle der flere datamaskiner brukes til hack, blir det et distribuert fornektelseav Service Attack (DDoS), som gir angriperen forskjellige IP-adresser til å jobbe samtidig, og gjør det vanskeligere å spore dem.

6. Session Hijacking og Man-in-the-Middle Attacks

Frem og tilbake transaksjoner mellom datamaskinen og den eksterne webserveren hverha en unik økt-ID. Når en hacker får tak i sesjons-ID-en, kan de gjøre forespørsler som utgjør datamaskinen. Det gir dem mulighet til å vinneulovlig oppføring som en intetanende bruker for å få kontroll over deres informasjon. Noen av måtene som brukes til å kapre økt-IDer, er gjennomcross-site scripting.

7. Tilbakemelding på nytt

På grunn av det økte antallet nettsteder som krever passord, kan brukerne velge å gjenbrukederes passord for gitt nettsteder. Sikkerhetseksperter anbefaler folk å benytte seg av unike passord. Hackere kan få brukernavn og passordog bruk brute force angrep for å få tilgang. Det er ledige passordforvaltere for å hjelpe med de ulike legitimasjonene som brukes på forskjellige nettsteder.

Konklusjon

Dette er bare noen av de teknikkene som brukes av nettstedangrepere. De er hele tidenutvikle nye og innovative metoder. Men å være klar er en måte å redusere risikoen for angrep og bedre sikkerhet Source .

November 23, 2017