Back to Question Center
0

Semalt Expert: De beste Google Analytics-filene

1 answers:

De fleste forretningsmenn vet så lite om webanalyse og betydningen av Google Analytics. De logger seg innimellom på sine AdSense-kontoer og aldri tar hensyn til hva som skjer i oversikten. Bare få personer vet viktigheten av Google Analytics og triksene som er knyttet til den.

Jason Adler, kundesuksessleder for Semalt , klargjør at filtre er til stor hjelp da de hjelper til med å administrere typen data våre nettsider mottar - biggest no deposit bonuses. Hvis du ser noen ulemper i Google Analytics-rapportene, er det på tide å lage noen filtre for å sikre at nettstedet ditt er beskyttet. Filtrene eliminerer alt rusk og smuss til du får kun det som er legitimt, autentisk og pålitelig. Ufiltrerte og rade data kan ikke gi deg de ønskede resultatene. Det vil også ikke fortelle noe om hva ytelsen til nettstedet ditt er og hvordan du kan forbedre det. For å konfigurere filene dine, bør du gå til Google Analytics og klikke på kontoseksjonen der filtre er tilstede eller hvor du vil opprette dem. Du bør aldri se rapporten uten å skape passende filtre, da det kan redusere ytelsen til nettstedet ditt. Du bør legge til så mange filtre som mulig for å forbedre ytelsen til nettstedet ditt.

Eksklusive interntrafikk

Du bør alltid være oppmerksom på å ekskludere intern trafikk og ukjente kilder til nettstedet ditt. Hvis du ser at ytelsen til nettstedet ditt ikke er som forventet, er dette tidspunktet da du skal opprette filtre og aktivere dem på en umiddelbar måte. Du bør bruke filtrene og ekskludere de ukjente IP-er fra listen din for å få de ønskede resultatene. Først av alt, bør du skrive inn navnet på filteret ditt og klikke på ekskluder intern filterknappen. I den gamle versjonen av Google Analytics kunne du ikke opprette filtre og kunne ikke ekskludere IP-adressene fra listen. Men nå er det mulig å utføre begge oppgavene på en bedre måte.

Force URL-rapporter til bare små bokstaver

En annen ting du bør huske er at du tvinger URL-rapporter til små bokstaver. En av de største og mest irriterende problemene med Google Analytics er at den viser forskjellige typer rapporter både for store og små bokstaver. Det er imidlertid mulig å kvitte seg med dette problemet ved å tvinge URL-rapporter til bare små bokstaver. Dette gjør at du kan sikre at nettstedets helse og autentisitet opprettholdes gjennom hele måneden.

Full referral URL

Hvis du er i å bygge noen koblinger, bør du lete etter henvisningsnettstedene i Google Analytics. Her er det mulig for deg å finne relevante data som vil vise opp domenene og underdomener. Du bør alltid huske på at sporingskoden din er riktig installert i Google Analytics. Uten denne koden kan du ikke få tak i snippets og sette dem opp på nettstedet ditt.

November 23, 2017