Back to Question Center
0

Semalt Expert: Census Website Hack Attack og dens konsekvenser

1 answers:

Rapporter angav at utenlandske hackere sto bak folketellingen i Australia. DeAustralia Bureau of Statistics tok initiativ til å lukke systemet for å opprettholde integriteten til dataene. Ved videre undersøkelse,Bureauet hevdet at nettbasert folkeavtale skjemaet ble offer for fire distribuerte DDoS-angrep, hver av en spesifikk natur og varierende alvorlighetsgrad.

Nik Chaykovskiy, Senior Kundesuksessleder for Semalt ,forklarer hvorfor slike ting skjer.

DDoS angrep

Angrepet forsøker å gjøre et nettsted utilgjengelig for brukere ved å oversvømme det med merforespørsler enn det kan håndtere. Nettstedet forespørsler om informasjon passerer gjennom en server som godkjenner og tillater personen å vise siden.Det kan imidlertid bare håndtere et bestemt antall forespørsler. En overbelastning kan føre til fullstendig feil i serverkrasj, noe som gjør nettstedetmidlertidig utilgjengelig. DDoS-angrepene stole på flere enheter spredt over hele verden, derav navnet "distribuert". Gruppene avsammenkoblede enheter er kjent som "botnets", hver infisert med skadelig programvare som gir hackere tilbake inn på et nettsted ved hjelp av ekstern tilgang.

Årsaker til DDoS Bruk

Hackere kan bruke DDoS-angrep av ulike grunner. Blant dem er:

  • Hacktivisme. Hacktivister bruker slike angrep mot protester mot bestemte handlinger av et mål..
  • Utpressing. Cyberkriminelle er kjent for å bruke denne metoden for å skaffe penger ibytte for å stoppe de pågående angrepene.
  • Forretningskonkurranse. DDoS er kanskje ikke en legitim forretningspraksis, men det erNoen ganger pleide å legge ned eller stoppe ytelsen til en konkurrents nettside.
  • Script Kiddies. Noen Internett-brukere bruker forhåndsdefinerte skript for å vandalisere nettetaktiviteter fra andre som spillere.

Hva ville hackere oppnå fra folketellingen DDoS?

Først av alt må vi forstå at hackere må ha kjent om muligsårbarheter av folketellingene. Det var trolig på grunn av den tunge trafikken som var på grunn. Følgelig har nettstedet blitt stadig meret mål for utenlandske hackere å vise hvordan den australske regjeringens system er tilbøyelig til å angripe. Det kan også være et svar på den økteoffentlige kommentarer om deres sikkerhet og personvern bekymringer. Andy Hurren hadde også de samme følelsene, og trodde at poenget var detmanglende beskyttelse av et høyt profilert nasjonalt nettbasert system. Årsakene til å motivere angrepene er imidlertid mindre sannsynlig å være penger eller data.Andre mulige grunner er misfornøyde utenlandske hackere som ikke er enige med systemet eller noen som ønsket å vise frem sin hackerferdighet.

Er dataene trygge?

Et DDoS-angrep fokuserer hovedsakelig på forsøk på å krasje nettstedet. Det målrettes ikkedataene på nettstedet. Imidlertid kan noen angripere bruke DDoS-angrepet til å fungere som en avledning, hvorfra de kan sippe bortBrukerdata fra nettverket som for eksempel TalkTalk telekom firma.

Fremtidige hensyn

ABS tror fast at hovedårsaken til census site crash er et DDoS-angrep.Det kan være myriade grunner, men siden ABS har mer informasjon og vil vite hva du skal se etter når du bestemmer kilden og omfangetav skaden. MR. Hurren, som er en sikkerhetsekspert, forklarte at samtaler mellom Australian Signals Directorate og relevantinteressenter tar allerede form. Det kan være lett å spore kilden til angrepet, men kompleksiteten til angrepet kan gjørefingerpekende veldig vanskelig for dem Source .

November 23, 2017