Back to Question Center
0

Semalt Expert: Bilde SEO og muligheter det kan gi

1 answers:

Videoer og bilder tilbyr unike søkemotorer optimaliseringsmuligheter og hjelper sidene dine til å sende forskjellige aktuelle signaler til Google, Bing, Yahoo og andre søkemotorer. Søkemotorens robotsøkeprogrammer evaluerer teksten til bildene og relaterer den til innholdet på nettstedet ditt. De forstår og ikke bare teksten på bildene riktig, men bruker dem også som en kilde til veiledning for den aktuelle relevansen av de spesifikke sidene - humaines planification ressources. Det er enkelt å laste opp bildene, og det er noen måter å legge til ekstra SEO juice på bildene.

Image Alt Tag:

Bilde alt-taggene gir søkemotoren feilfri sammenheng med bildene dine. Tags help Google forstår innholdet og betydningen av bildet ditt og brukes av leserne. Bildetallerkene tjener både tilgjengelighetsfunksjoner og søkemotoroptimalisering . Derfor bør du fokusere på å skrive bilde alt-tagger riktig og legge til hovedordet til dem. De gode alt-taggene gir ekstraordinære søkeordskontekst for sidene, og hjelper bildene dine til å rangere i bildesøket.

Oliver King, Semalt Customer Success Manager, sier at du bør beholde bildet alt tekst kortere enn 130 tegn og unngå søkeordfylling. Pass på at teksten ser naturlig ut og snakker kort om innholdet ditt. Samtidig bør du kontrollere størrelsen på bildene som er lagt ut og unngå å bruke al-tagger på dekorative bilder som bakgrunnsbilder og fugle- eller dyrbilder. For å legge til alt-tagger i Weebly, bør du laste opp bildet til serveren og klikke på Avansert> Alttekst-alternativet.

Bildetekster:

En bildetekst gir et innblikk i innholdet ditt, og Google ser på bildetekster for å forstå innholdet av innholdet ditt. En bildetekst er ikke et SEO-krav, men det er bra for nettstedets samlede troverdighet og synlighet. Det er mulig å legge til en bildetekst i Weebly. For dette bør du laste opp bildet og velge alternativet Caption.

bildeadresser og filnavn:

Det er viktig å legge til søkeord i filnavnet ditt, og dette er en av de beste SEO-rutinene. Google og andre søkemotorer ser på filnavnene i bilder og hjelper deg med å legge til verdier for ditt samlede innhold. I tillegg blir det enkelt for webmastere å få sine bilder rangert i Google bildesøk, og kjører mer og mer trafikk til sine nettsider. Når du laster opp bildet i Weebly, må du kontrollere at nettadressen stemmer overens med filnavnet. På denne måten vil bildeadressen din se ut som www.abc.com/yourfilename.jpg. Det er et av de mest kritiske bildene SEO-verktøyene og bør brukes regelmessig.

Størrelse på bilder:

Størrelsen på bildene dine bør være rimelig og bør samsvare med innholdet på nettstedet ditt. Hvis du har tilgang til små bilder, kan du endre størrelsen på dem ved hjelp av noen verktøy, for eksempel Preview for Mac og andre. Ofte, folk photoshop bilder for å gi dem et mer imponerende og omfattende utseende. Et stort antall verktøy er tilgjengelig på internett som kan hjelpe deg med å endre størrelse og endre bildene dine. Også, Weebly stiller automatisk bakgrunns- og headerbilder til en optimal størrelse, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å endre størrelse på et stort antall bilder.

November 26, 2017