Back to Question Center
0

Semalt Expert-aksjer En veiledning for å ekskludere søkebotter og edderkopper fra Google Analytics-rapporter

1 answers:

Google Analytics-rapporten om webtrafikk er en fordel for en webområdeeier. Det kan imidlertid noen ganger være en uendelig kamp mellom det gode og det dårlige. Noen kan være uvitende om at noen av trafikkdataene i Google Analytics-rapporten kommer fra roboter. Online bots og edderkopper er bak de skjeve data rapporter i GA - rapid weight loss pills. De har potensial til å påvirke hvordan data skildrer seg selv, noe som kan skade markedsføringen og senere beslutninger.

Nettstedseiere bør imidlertid ikke bekymre seg mye fordi det er en måte å oppdage og kvitte seg med trafikken generert av edderkopper og bots. Det betyr da at informasjonen fra Google Analytics blir mye mer pålitelig etter implementeringen av disse oppgavene. Det er ingen bestemt måte å hindre en spam-bot fra å nå et nettsted på. Likevel, det er en måte at brukerne kan ekskludere spam og søke bot trafikk fra rapportene. En stor andel av disse botsene er utsatt for disse metodene.

Etter implementeringsveiledningen fra Jason Adler, den ledende ekspert på Semalt , kan man øke verdien og påliteligheten til det alternative antall registrerte besøk.

Bruk av informasjon fra en botfri rapport gjør det mer pålitelig. Også, det tillater eieren å validere besøkende plattformer. Topper og troughs blir tydeligere og tydeligere i grafene som er opprettet.

Google Analytics bruker JavaScript. Det var vanskelig for søk og spambots å krype JavaScript. Som teknologien fortsetter å utvikle, er det også bot-utviklerne. Nå kan spambots oppdage sårbarheter i JavaScript, samt krype det for informasjon. Det er flere bots som Google Analytics utelukker fra analysen. Det er imidlertid også et stort antall av dem som liker å spammere nettsteder og bryte servere, noe som betyr at de fremdeles vil dukke opp i analysedataene.

Hvordan ekskludere søkemotorbotsene i Google Analytics

Det er nå mulig å filtrere ut trafikkdataene på et nettsted for å se hvilke av dem som er fra naturlig menneskelig aktivitet og det som kommer fra spam og søkebots. Kraften til å gjøre dette ligger innenfor funksjonen for å utelukke alle treff fra kjente bots og edderkopper. Det er en avkrysningsboks i View admin-delen i GA.

Fremgangsmåte for å følge med å ekskludere alle kjente bots og edderkopper

1. Opprett en "test" -visning i Google Analytics

Det tillater brukeren å gjøre de endringene de vil ha, samtidig som de opprettholder integriteten til de opprinnelige dataene i hovedvisningen. Det fungerer også som en kilde til sammenligning slik at eieren kan identifisere endringene som finner sted etter at utelukkelsen har funnet sted. Med tilfredsstillende resultater, utelukker du nå botsene fra hovedvisningen.

2. Eliminere roboter og edderkopper

Naviger til Admin-delen av Google Analytics-verktøyet, velg visningsinnstillinger og sjekk alternativet for å ekskludere alle treff fra roboter og edderkopper. Etter å ha fullført dette, vil trafikken nå være fri for all søk og spam bot trafikk, noe som gjør det lettere og klarere å rapportere om menneskelig trafikk.

3. Noter på Google Analytics

Opprett merknader i GA-grafene for å legge merke til eventuelle trafikkfall etter implementering av trafikk botutestenging.

Konklusjon

Det kan oppstå trafikkdråper, som alt avhenger av mengden trafikk generert av bots. Testvisningen og hovedvisningen vil bidra til å finne ut hvor trafikken minker, noe som gjør rapporteringen mer pålitelig.

November 23, 2017