Back to Question Center
0

Semalt Expert - 8 tips for å sikre en Mac fra skadelig programvare, virus og trojanere

1 answers:

Nylige utbrudd av Flashback Trojans har fått stor oppmerksomhet fra folk som er lei av virus og malware. Teknisk sett trer alle Mac-virus og malware inn i enheten din gjennom uønskede programmer og spill. Det er derfor viktig å sikre enheten så tidlig som mulig før det er for sent, og du mister alle dataene dine - aspire e cig coupon.

Her har Michael Brown, kundesuksessleder for Semalt , delt noen enkle tips for å sikre en Mac fra virus og skadelig programvare.

1.Disable Java

Hvis du har installert Flashback og andre typer malware og virus gjennom Java, bør du avinstallere eller deaktivere den så tidlig som mulig. Apple og Microsoft har gitt sine brukere mange Java-sikkerhetsoppdateringer og tips. Du kan se gjennom disse oppdateringene for å få vite hvordan du deaktiverer Java som har blitt smittet med virus og skadelig programvare. Dette forhindrer at din Mac-enhet blir skadet.

2. Oppdater dine apper og OS X-programvare regelmessig

Det er svært viktig å oppdatere programmene og OS X-programvaren med jevne mellomrom. Apple utgiver sikkerhetsoppdateringer hver uke for å holde brukerne informert om hvilken type tredjeparts programvare og apper som er bra å gå med. Du kan forhindre ondsinnet programvare og virusangrep ved å opprettholde appene dine og spillene en gang i uken. For dette bør du gå til delen Programvareoppdatering og laste ned den nyeste Apple-applikasjonen.

3. Deaktiver eller fjern Adobe Acrobat Reader

Du trenger ikke å beholde Adobe Acrobat Reader på Mac-minnet hvis du ikke bruker det. Tekniske eksperter viser at Adobe Acrobat Reader har hatt flere sikkerhetsproblemer og brudd. Derfor anbefales det at du avinstallerer det og ikke installerer det noen gang igjen. Vi foreslår at du finner ut alternativer som Adobe Acrobat Reader ikke er et godt program..

4. Installer antivirusprogramvare for Mac OS X

Mange bruker antivirusprogrammer på sine Mac-enheter. Det er greit å gå med det, men sørg for at du har oppdatert antivirusprogrammet ditt. Du bør installere og skanne enheten regelmessig. Det vil holde Mac-enheten din trygg mot skadelig programvare og kan hjelpe deg å nyte internett uten problemer.

5. Bruk en Flash Block Plugin

Når du har deaktivert Flash og Acrobat-tjenestene, er neste trinn å bruke et Flash Block-plugin. Det er viktig å installere dette pluginet for å unngå problem på internett. Det kan forhindre ondsinnet programvare og alle typer virus ved å holde Mac-enheten din beskyttet. Pluggen er tilgjengelig for alle nettlesere og er gratis.

6. Deaktiver automatisk filåpning etter nedlasting

Når du har lastet ned de ønskede filene, er det viktig å deaktivere automatisk filåpningsalternativer. Safari-standardene åpner filer etter at de lastes ned. For din online sikkerhet og sikkerhet, bør du deaktivere denne funksjonen snarest.

7. Aktiver anti-malware-definisjoner

Å tillate anti-malware definisjoner er viktig. Det er derfor du bør sjekke om de har blitt aktivert riktig eller ikke. For dette bør du gå til alternativet Åpne system og klikke på "Sikkerhet og personvern." Du bør også se om listen er manuelt oppdatert. Hvis det ikke er det, bør du oppdatere det så tidlig som mulig.

8. Unngå å installere tilfeldig programvare

Mens du bruker internett, vil du bli bedt om å installere et stort antall programmer. Det er et triks av hackere som de vil stjele dine personlige opplysninger. Du bør aldri installere noe du ikke er trygg på når du surfer på internett. Når noen merkelige ting vises, anbefales det å lukke disse vinduene eller starte datamaskinen på nytt.

November 23, 2017