Back to Question Center
0

Semalt Beskrijft De Redenen Hvorfor Instagram En Del skal være av hver markedsføringsstrategi

1 answers:

I dag må alle bedrifter vurdere mulighetene for sosiale nettverk. Sosialmedier har mengden informasjon og digital innhold øker. For eksempel, møtte totalt 1,200 meldinger per sekund på Instagram, gjør folk gjennomsnittlig 180 millioner oppdateringer per dag på gjennomsnitt. Som følge av dette er forekomsten av et merke på Instagram en virkelig nødvendighet - camara analogica vs camara digital de computadora. Derfor må bedriftseiere utvikle en klar strategi som hjelper virksomheten til å få det beste av sin sosiale medier tilstedeværelse i et av de mest influensive sosiale nettverkene.

Alexander Peresunko, kundesuksess Manager van Semalt Digital Services, legt de redenen ut hvorfor Instagram aanwezigheid essentieel is voor merken.

Het belang van Instagram voor merken

De fleste bedrifter fokuserer på millennials mellom 18 og 24 år når de representerer årlige inntekter i $ 50.000 til $ 74.000. For dette publikum er Instagram et favoritt sosiale medier nettsted. Dør med andre sosiale medier kan denne gruppen for eksempel gi mye mindre utgifter - fra $ 25.000 til $ 49.000 per år.

Instagram rangeringer i kategorien av de ti beste plattformene som brukes til å oppdage produkter. De 45,6% av brukerne viser at de har større mulighet til å huske egenskapene til en produkt når de ser på Instagram enn i tradisjonelle medier.

Undersøkelsen av kjøpekronene viser at merkene som deres tilstedeværelse på Instagram øker, har kjøpsnummeret i de siste seks månedene økt. Het Instagram-plattformen hjelper til med å nå de viktigste målgruppene, bevissthet og lojalitet.

Verloving op Instagram

Instagram blomstrer som et vellykket nettverk fordi det innhold inspirerer. Det er over 300 millioner brukere over hele verden som bruker minst 257 minutter per måned på plattformen. Instagramets suksess er forårsaket av deres fokus på brukeropplevelsen og kvaliteten på den visuelle innholdet. Disse faktorene gjorde dem verdensomspennende. Instagram har gått i gang med totalt 150 betalte annonsekampanjer forrige år, og har et omsetningsmål på 1 milliard dollar for det nåværende året reservert. Den nasjonale markedet gjør grafikker veldig seriøse i bedriftslivet, så ville bedrifter ønske å slå.

Det problemet realisere

Followers are attracted to content, and the lack of it will lead to the consequence that no impact arises, a moderate reputation or misverstand on the brand arises. Noen av måtene på hvilken vinnende innhold på Instagram blir oppnådd, er:

  • Lag flotte bilder. Jo bedre og originalt innholdet er, desto mer følger du med
  • Lag et unikt kijkpunt (POV). Adopteer elke visuele hoek die gebruikers toestaat in de marketingcampagne van een merk
  • Vestig visuell identitet. Dør en stemmingsbord å bruke, stryker et merke seg mot en bestemt stemming og viser. Mood boards sørger for den ønskede utstraling van het merk

Instagram en de Toekomst

Grunnen til at mennesker holder bilder er at de oppfordrer til følelser og følelser. De hjerner behandler en stor del av informasjonen i en visuell format. Innhold som består av de mest opvallende bildene, øker muligheten til å se på 94 prosent, fordi de forteller fortellingen og uttrykker raske følelser. Folk skaper dypere forbindelser med hva de kan se i stedet for hva de leser. Framtiden for samfunnet er i visuelle og vil fortsette med eliminering av medier som er rettet mot kommunikasjonssamarbeid. Derfor må bedrifter ta denne tiden for å sette merke på deres bruk ved hjelp av det mest populære nettverket, Instagram.

November 26, 2017