Back to Question Center
0

Semalt: Anker Teksttyper Du må vite om

1 answers:

I de tidlige dagene av søkemotoroptimalisering fant webmastere at bruk av søkeord i tilbakekoblinger , og som ankertekst ville hjelpe deres nettsteder å rangere bedre i søkemotorene. Google kan ikke kontrollere innholdet på alle nettsteder manuelt, så det avhenger av disse signalene for å øke eller redusere rangeringen av et nettsted.

Frank Abagnale, den Semalt Customer Succes Manager, har bemerket at, akkurat som forskjellige SEO taktikker og praksis, har ankertekst blitt en viktig del av virksomheten nettsteder.

Ankertekst og Penguin oppdateringer:

Penguin 2.0 diskuteres alltid i SEO-fellesskapene og på sosiale medier, og det er blitt beryktet fordi det fokuserer på ankertekster. Tilbake i 2016 devaluerte Google backlinks av nettsteder som brukte mange salgsfremmende søkeord som ankertekster og plassert sine lenker på nettsøppelene - luxury watches replica us. Her har vi diskutert de syv typer ankertekst du bør unngå for å forhindre et Google-flagg.

1. EMD-er bruker opptil 60% av matchende ankre uten straff:

Noen nettsteder, med merkenavn eller domenenavn som penger, har opptil seksti prosent av matchende ankre, og den beste delen er at ankrene ikke vil føre til søkemotor straffene.

2. Ikke-EMDer bruker 1 til 3% av matchende ankre:

Det er trygt å si at ikke-EMDene bruker bare en til tre prosent av de matchende ankre. For eksempel, hvis ditt målrettede "penger" søkeord er forskjellig fra merkenavnet eller domenet, kan antallet matchende ankre være under eller lik tre prosent. De fleste nettstedene implementerer diversifiseringsstrategiene på en bedre måte; for dette blander de målrettede søkeord med setninger og synonymer. På grunn av dette øker antallet av delvis matchende ankre, lange hale søkeord og ankre med synonymer opptil femti prosent på internett. Alternativt, når merkenavnet og domenet ikke samsvarer med søkeordet "penger", vil prosentandelen av innkommende koblinger som ankertekst være en til syv prosent.

3. Naken URL brukes ofte som et anker:

Det er trygt å nevne at antall bare nettadresser med ankertekst øker dag for dag. Et stort antall (20-40%) nakne nettadresser har blitt brukt av webmastere og bloggere og er anerkjent som kjente merker, for eksempel namecheap.com (45% av nettadressene i ankre), smoking-cessation.com (95%) og hotels.com (mer enn 50%).

4. Ikke-beskrivende ankre er knappe:

Antallet av ikke-beskrivende ankre spenner bare fra to til fem prosent.

5. Ankre i andre språk er den mindre typen:

Antall søkeord på andre språk enn engelsk varierer fra 0,3% til 0,7% per merkevare eller domene.

6. Merkenavn eller søkeordet hybrider:

Merkenavn og søkeordhybrider kan brukes til å unngå et Google-flagg. Pass på at merkenavnet du velger er unikt og imponerende.

7. Bildelinker og optimalisert alttekst:

Alt-teksten i bildene dine er en av de viktigste rangeringsfaktorene. Du bør ofte bruke den for å sikre at nettstedet ditt er synlig på internett.

Bottom line:

Disse dataene viser hvordan du distribuerer ankerteksten over en rekke nisjer. Du kan bruke noen av disse metodene for å unngå Google-straffer og gjøre SEO-strategiene mer stabile enn tidligere.

November 26, 2017