Back to Question Center
0

Instruksjoner fra Semalt å ekskludere din IP-adresse fra Google Analytics

1 answers:

Opplever du ukorrekte utfall i Google Analytics på grunn av egne besøk? For å ekskludere din egen IP-adresse fra Google Analytics-kontosultatene, følg tipsene som ble fastsatt av Alexander Peresunko, kundesuksessleder for Semalt :

1. Logg deg på Google Analytics

2. Identifiser din IP-adresse

3 - crocidile dundee hat. Legg til en kanal i posten din

4. Gjør ofte henvendelser

Logg inn Google Analytics

Det viktigste er å logge på Google Analytics-kontoen din. Dette aksepterer at du har opprettet Google Analytics for din OptinMonster-kampanje (r) og tilgangen til Analytics-rapportene dine.

Oppdag din IP-adresse

For å holde undersøkelsesinformasjonen din påvirket av din egen IP-adresse, bør du legge til en kanal i posten din. Du kan finne IP-adressen du nå bruker ved å søke etter hva IP-adressen er på google.com. Du kan oppdage hvilke undernettverk og IP-adresser organisasjonen bruker ved å spørre fra systemdirektøren.

En merknad for IP-steder: I denne illustrasjonen benytter vi IPv4-adressen (Web Convention Variant 4) som er kortere, mer vanlig type IP-adresse. Legg til en kanal i posten din

For øyeblikket er det oppnådd å lage en kanal for posten som forbyder informasjon fra din IP-adresse fra alle rapporter. Til å begynne med, velg fanen Administrator i venstre hjørne av grensesnittet. Dette reiser en annen side med mange regulatoriske valg. Administrator siden er delt inn i tre segmenter med alternativer for regnskapet ditt lengst til venstre segment. Fra dette segmentet klikker du på alle kanaler.

Siden viser en ramme som brukes til å gjøre kanalen

  • sett inn et navn på kanalen
  • disponere kanalsorten som forhåndsdefinert
  • klikk på rullegardinmenyen Velg kanal, og velg bar
  • Trykk på valgkilden eller målmenyen og identifiser aktivitet fra IP-adressene
  • velg rullegardinmenyen for artikulasjon og velg som tilsvarer
  • Sett inn din IP-adresse i innholdsfeltet

Hvis det er behov for å teste arbeidstilstanden, kan du ta etter Googles guide der den viser "Kontroller at kanalen fungerer". Den siktende gjennom din IP-adresse at man opplever mer nøyaktige utfall som bør vurderes i deltesting for transformasjonsrateffektivitet.

Komme ned til de vanlige spørsmålene:

Sp: Kan jeg avvise mange IP-adresser?

A: På sjansen for at du har en rekke IP, kan du enten angi ulike adresser i en ensom kanal eller ellers påvirke mer enn en kanal. På samme måte må du sikre at betingelsene du bestemmer ikke forstyrrer eller negerer kanalen.

Q: Hvordan forbyder jeg effektivt å signere klienter i Word Press?

A: Man kan benytte modulen Monster Insights hvor man kan ta etter håndboken for å unngå å logge inn klienter av forskjellige deler uten problemer.

November 23, 2017