Back to Question Center
0

Hvorfor og hvordan du din SEO med innholds markedsføring og sosiale medier - Taktikk Van Semalt

1 answers:

Når det gjelder forbedring av SEO, er det ikke noe mysterium om innholdet er. Den innhold på nettstedet ditt må være relevant, informativt og sørge for at søkemotorer vurderer å rangere ditt nettsted. I løpet av årene har sosiale medier også tatt på bildet, og hans signaler blir nå brukt for å forbedre din søkemotorrangering - aspire mini e-pen. Det er klart at SEO, innholdsmarkedsføring og sosiale medier alle er hånd i hånd, for å forbedre websitestatusen for din bedrift.

For å gjøre dette klart, er det topp 5 tips, utgitt av Andrew Dyhan, kundesuksesseleder van Semalt , for å forbedre din SEO med innholdsmarkedsføring og sosiale medier.

1. Twitter innholdstelt

Det er ikke bare innholdet på nettstedet ditt, som Google hjelper til med å indeksere. Hvordan mer du tweet, og hvordan flere mennesker deler dine tweets, hvordan bedre dine muligheter til å oversette indeksrangementet. Den store naturen av den globale nettsiden betyr at utvidede prosesser blir brukt for å samle all informasjon og plassere dem i et system som er egentlig tilgjengelig. Googles crawlere er av avgjørende betydning ved hjelp av denne indekseringen, og de holder nå kontoen med innhold fra Twitter-kontoer. Gjør derfor det beste fra din Twitter og tweet!

2. Utvikle dine sosiale medier plattformer for å få gode linkbacks å få

Fordi søkemotorer prøver å gi relevant informasjon til mennesker når de trenger det, må de tro på sosiale medier for å hjelpe. Jo mer linkbacks en nettside har, desto mer viser at folk som finner dette nettstedet relevant. Uheldigvis har mange mennesker gjort dette misbruk i det siste og har vært involvert i black-hat-SEO-teknikker for å forbedre rangering av deres nettsted. Dette førte til søking av søkemaskiner til sosiale medier for hjelp. Dagens søkemaskiner ser på sosiale signaler som Facebook, Tweets, Google + 1s for å se hvor godt din side gjør og hvordan du deretter kan rangere.

3. Bruk sosiale medier til å styrke din troverdighet

I dag søker søkemotorer ikke bare til innholdet på din nettside eller blogg. De ser også på dine sosiale medier plattformer. Hvordan folk er involvert i ditt innhold, og også hvor mange mennesker som er tilbake til deg. Hvor stor også en publikum og en påvirkning er, er også i overveiende takk, så du spiser tid for å utvikle ditt område og øke publikum.

4. Plasser hver dag på Google+

Utvikle din Google+ profil, send hver dag og Google blir glad for deg. Word lid av fellesskap og sted relevant innhold, del din profil, vær bare aktiv på din Google+ profil. Pass på at innholdet du deler på din Google+, er innholdet du vil ha indeksert for.

5. Versterk og pass ditt SEO spill til

Ved å snakke om SEO og innhold, ting som søkeord, meta beskrivelser, alt tagging av bilder, og antall ord i dine blogginnlegg alle saker. De ting er imidlertid litt forandret med tiden. Søkemaskiner er nå mer bekymret over relevansen av innholdet ditt. Det går ikke bare om oppfylling av nøkkelord, men om hvordan du kan svare på spørsmål som folk spør, effektivt. SEO revolusjonerer den typen innhold som vises i dine resultater. Vær derfor oppmerksom på at innholdet ditt er så behagelig og mulig.

Conclusie

SEO, innholds markedsføring og sosiale medier er ikke relaterte. Hvis det blir noe, blir de stadig mer sammenblandet når årene går forbi. De hjelper alle med å forbedre SEO og nettsted rangeringer og må sammen ses i en markedsføringsstrategi for nettsteder.

November 26, 2017