Back to Question Center
0

Hvordan glemme om hackere for alltid - Tips fra Semalt

1 answers:

Å eie et nettsted er som å skape en fysisk butikk eller et kontor. Et nettsted er et sted hvor dinpublikum kommer inn og foretar sine kjøp. Når du lager nettstedet ditt, er det som å åpne butikken for å la inn folk. Akkurat som et gjennomsnittbutikk, folk bør komme på nettstedet ditt når de kommer til en fysisk butikk, og sannsynligvis kjøper når de føler at de gjør det.

En person kan imidlertid ha tilgang til informasjon uten din tillatelse. BareSom i et typisk kontor burde noen mennesker komme til nettstedet ditt og få uautorisert oppføring eller bruk av informasjonen din. Som et resultat,dører har låser, og bygninger har porter. Et nettsted krever denne typen beskyttelse mot hackere. Hackere går til nettsteder og stjelersensitive data som kundens kredittkortinformasjon. Det er en lovlig standard for å sikre at nettstedet ditt forblir fri for disseangrep. I de fleste tilfeller holder noen land det som en lovlig forpliktelse.

I løpet av denne artikkelen, Igor Gamanenko, The Semalt Customer Success Manager, forteller hvordan du beskytter nettstedet ditt mot cyberangrep.

Beskyttelse av kunders personvern

Hackere har mange feilemål når de utfører sine hack. I noen tilfeller,de søker å stjele eller ødelegge selskapets omdømme. I andre tilfeller forstyrrer hackere og lar morsomme bilder på folks kontoer påvirkehacking..Listen over skader en hacker kan gjøre er uendelig. Det er imidlertid noen tiltak som kan gjøre nettstedet ditt trygt. Akkurat somekte tyver, de sannsynligvis vil stjele når du lar døren stå åpen. Noen handlinger du kan søke om å håndtere dette inkluderer:

  • Hold deg oppdatert. Det er viktig å være klar over de nye triksene, hvilke hackerekan bruke når som helst. Som et resultat kan du passe på og bruke nødvendige tiltak i tide før de streiker. Noen nettsteder som "The Hacker News"kan gi deg verdifull informasjon.
  • Tøft opp tilgangskontroll. For et nettsted bør administrasjonsinformasjonen være veldighemmelig. Administrasjonskontrollen kan være en enkel bane for hacker for å få full informasjon om et nettsted. Det er viktig å bruke innlogginginformasjon og passord, som er vanskelig å gjette. Du kan også begrense antall påfølgende mislykkede påloggingsforsøk. Dette unntaketbør inkludere e-postmeldinger siden man kan hacke den først og endre passordet.
  • Nettverkssikkerhet. Sette opp en nettverksbrannmur kan hjelpe din bedrift til å spareopp mye på hackforsøkene. Man bør sette opp og fortsette å oppdatere brannmurene, og sørge for at datamaskinene har god kontroll.For eksempel kan datamaskinene logge ut etter noen minutter med inaktivitet.

Konklusjon

Sikkerheten til et nettsted og dets brukere er svært viktig. Hackere har mangeverktøy og teknikker som de bruker for å komme til nettsteder og utføre noen av sine sykeoppgaver. Noen vanlige hackerbrudd inkluderer folksamle kredittkortdata fra et nettsted og selge dem over det mørke nettet. For å unngå slike problemer kan nettstedseierne bruke denne veiledningen tilsørg for at det er tilstrekkelig sikkerhet og sikkerhet. Disse trinnene kan spare deg, din bedrift eller dine ansatte millioner av kontanter Source .

November 23, 2017