Back to Question Center
0

Hvordan er du online Fysisk Winkel Promoten? Strategie Van Semalt Dat Werkelijk Werkt

1 answers:

Det å få flere mennesker til å besøke din butikk er en trygg måte å øke din salg på. Men er det mulig å selge en fysisk butikk, akkurat som en nettbutikk?

Den gamle troen at internett er skadelig for sten- og mortelwinkels, er ikke verdt. Selvfølgelig kan det internettet bedrifter oppdage og nå for flere potensielle kunder. Det hjelper dem også med å opprette en sterk markedsplan som fremmer sin fysiske butikk og gir større trafikk.

Fysiske butikker konkurrerer nå med nettbutikker, men når man bruker de elektroniske markedsføringsverktøyene til fullkommenhet, kommer du til en toppkvalitetsstrategi som nettbutikkene bestrider - barum bravuris 3 225/45r17.

De følgende er tips, gitt av Michael Brown, kundesuksesseleder van Semalt , for å fremme din fysiske nettbutikk:

# 1 Bruk Sosiale medier

Det er en av de beste måtene å markedsføre sosiale medier markedsføring for å markedsføre din fysiske butikk. Du kan gjøre dette ved:

# 2 Et Facebook-fanpage lage

Facebook er et sosialt medieområde som også fungerer perfekt for online markedsføring. Denne plattformen er også en fantastisk måte å få nye kunder til å trekke og nå. Lag en fanside for din bedrift på Facebook og bruk:

 • Forbind med kunder
 • Start samtaler
 • Spesielle arrangementer, spesialtilbud
 • Karakteristikker klantervaring
 • Annonsere og markedsføre din bedrift

# 3 Lag en YouTube-kanal for din bedrift og last opp selvstudier

YouTube er den beste nettsiden for online video markedsføring fordi det er den mest populære video hosting site og den nest største søkemaskinen. Når du har laget din gratis YouTube-konto, laster du opp selvstudier som dine publikum lær hvordan du bruker dine produkter. Du kan også lage en video bak skjermene, dette er en fantastisk måte å humanisere.

# 4 Lag en visuell visning med Instagram en Pinterest

Visuell innhold har innhold av teksttype overtagne og markedsførere bruker disse to sosiale plattformene for deres SEO-kampanje. Gjør fristende bilder av videoer av dine produkter eller kunder som dør i din butikk, og legg inn på din Instagram-konto av Pinterest-boards. Dine følgere vil komme i håp om å besøke din butikk for å nyte de positive vibesene.

# 5 Bruk Twitter til dine kunder i sanntid å involvere

Twitter er en enkel plattform som du kan gi råd og gi dine kunder i sanntid å involvere. Møt Twitter får deg tilbakemelding om kundens tilsyn, noe som gjør at fotverden blir forårsaket.

# 6 Optimaliser dine sosiale profiler og nettsider for lokal SEO

Den beste måten å markedsføre din baksteen- og mortelwinkel er å optimalisere for lokal SEO, fordi 97 prosent av kundene deres online markedsføring på Internett begynner.

# 7 Lag din side og sosiale medier profiler Geo-sensitive

Dette gjøres ved å legge til lokale søkeord på innholdet på nettstedet ditt og sosiale medier. Dette er en garantert måte å rangordne i SERPene.

# 8 Har fantastiske kundeservice

En tilfredsstillende kunde snakker det ord via munn til munn og dør positive anmeldelser på nettet. Forbedre din kundeservice dør:

 • Den elektroniske avtalen tildeles
 • Legg til et live chat-vindu
 • Omvat online lokal markedsføring for din bedrift

For å komme tilbake til kundene dine og dra nytte av, må du:

 • Betal for visning annonser på din lokale krant
 • Tilbyr spesialrabatter til dine kunder
 • Bli involvert i ditt samfunn
 • Lag en pop-up-butikk hvor du kan nå dine målgruppe kopere.
November 26, 2017