Back to Question Center
0

Holde Nettsted Hacking At Bay Med Acunetix: Handy Tips Fra Semalt For Alle Site Eiere

1 answers:

Cyberkriminalitet og å være mer spesifikk, har hacking vært på vei oppover. Hackere blirsmartere og mer sofistikert i sitt syke spill. Rapporter har dukket opp som viser at de ikke fungerer som enkeltpersoner, men heller som ennærliggende hackingsamfunn. Her posterer og deler de nye webapplikasjonsinntrengningssystemer som er ment å gi deg søvnløse netter.Medlemskap til disse nettstedene og forumene er eksklusivt for et fåtal utvalg.

Hver dag leser du om et nytt hackingangrep hvor sidene på et anerkjent nettsteder smittet med skadelig programvare. Disse angrepene gjør nettstedet til et lanseringssted. Alle som besøker den hackede nettsiden er i høy risiko forfå sin PC infiltrert.

Hvorfor har cyberkriminalitet blomstret? Vel, svaret er greit; adopsjon av webbaserte teknologier for å drive e-business har skapt en perfekt avlsmulighet for hackere. Mens disse søknadene tillaterVirksomhet for å forbinde sømløst med kunder og leverandører, har oppstått en rekke tidligere uidentifiserte sikkerhetstrusler.

Årsakene til hvorfor nettstedet ditt har blitt målrettet av hackere, kan være mange. IgorGamanenko, kundesuksessleder for Semalt Digital Services, tilbyr å se på noen, og finne en måte å beskytte deg på.

Hacking for utvinning av sensitive data

Enhver bedrift som opererer på nettet, må binde noen webprogrammer frahandlekurven, innloggingssider, innsendingsskjemaer, dynamisk innhold og andre skreddersydde webapps. Disse webapplikasjonene er utformetfor å hjelpe besøkende å opprette, sende inn og hente konfidensielle data, som er lagret i databasen..

Siden din virksomhet opererer døgnet rundt, kan noen fra hvor som helst i verden surfegjennom det. Dessverre gir en usikker webapplikasjon åpent døren til hackere. Hvis de får tilgang til databasen din,da har du store problemer. Kundens personlige og kredittkort detaljer kan bli solgt eller eksponert for resten av verden. hundrevisav selskaper har mistet lovlige slag over eksponeringen eller tyveri av denne sensitive informasjonen. Andre har lukket butikk. Alle har mistettillit fra interessenter og klienter.

Hacking for å implementere en phishing-skjema

Ikke anta at siden databasen din er offline og sikker, er du trygg fra hacking.Nettstedet ditt kan hackes for å lure brukere til å besøke "ufarlige" koblinger omdirigert fra websidene dine. Slik gjør de det: deinjiser kode i webapplikasjonene dine slik at brukeren blir omdirigert til et phishing-område, som deretter brukes til å hente sin bankkontodetaljer. Ethvert nettsted som viser seg å være phishing (selv om du bare er et offer) er ansvarlig for en søksmål. En dyr en.

Hacking for å misbruke en båndbredde

Båndbredde kan være en kostbar vare. Noe som en hacker ville elske å bruke tilutføre ulovlig virksomhet som å dele piratkopiert innhold. Når de føderale myndighetene kommer til å banke, er det deg som vil ha noenforklarer å gjøre.

Som det er tydelig, kan nettstedet ditt hackes inn av en eller annen grunn. Tro det eller eiNoen hackere infiltrerer nettstedet ditt bare for SEO-formål? Queer, ikke sant?

Acunetix vil beskytte deg

Beskytt deg mot hackerne ved å bruke Acunetix. Komplekse SQL-injeksjoner og krysssite scripting angrep som de løsnet på FNs nettsted, United Stated Department of Homeland Security, Yahoo og StorbritanniaSivil tjeneste kunne ha blitt forhindret ved å bruke Acunetix. Prøv det i dag. Du vil være trygg Source .

November 23, 2017