Back to Question Center
0

Forebygging av skadelig programvare i 5 minutter - Semaltaktier Noen hemmeligheter til vanlige brukere

1 answers:

Datamaskiner kan møte mange malware samt cyber-angrep. For eksempel kan en datas nettleser få en virusinfeksjon hvor viktig kundeinformasjon som kredittkortdata kan gå seg vill.

Alexander Peresunko, Semalt kundesuksessleder, sier at for folk som driver kommersielle nettsteder, er sikkerheten til nettstedet, så vel som kundens, avhengig av effektiviteten av anti-trojanske programvare på plass. I andre tilfeller er det vanskelig å oppdage og eliminere virus i datamaskinen. Malware inkorporerer ulike spywareprogrammer, så vel som mange skript hvis effekt kompromitterer tilstanden til cybersikkerheten.

Betydningen av nettverkssikkerheten

Hackere og andre personer med dårlige intensjoner kan av mange grunner angripe en datamaskin eller et nettverk. Det bør være anti-spyware tiltak for å holde av disse personene som har mange verktøy for å hacke systemet. For eksempel kan hackere hacke et nettsted for å hente selskapsdata, samt få tilgang til kundekredittkortinformasjon. I andre tilfeller kan disse personene være sammenblandende med en konkurrent for å introdusere en urettferdig forretningsplattform, samt å redusere SEO-innsatsen din. Det er viktig å holde trojanerne fri for en sikker surfingopplevelse.

Registrering av skadelig programvare

Noen ganger kan det være utfordrende for en nybegynner å identifisere og eliminere skadelig programvare. Registrering av skadelig programvare kan være en enkel oppgave. For eksempel, unngå å klikke på noen popup-vinduer som vises på skjermen..De kan være skadelig programvare fra en hacker. Det er også viktig å avinstallere ukjent brukerprogramvare på datamaskinen din. Noen programmer kan inneholde virus som kan kompromittere sikkerheten til et datasystem

Hvis datamaskinen din blir treg, kan det være malwareprogrammer som kjører i bakgrunnen. Disse programmene laster prosessoren med oppgaveforespørsler som påvirker planleggingen av systemet til angrep. I andre tilfeller tar de opp mye RAM, noe som gjør hele systemet tregt. Du kan avbryte noen prosesser i oppgavebehandleren til operativsystemet, spesielt de som ser ut som virus. For personer på systemer som Linux, kan det være avgjørende å inkludere en avansert oppgavekillerapplikasjon.

Hvordan holde seg unna trojanere

Å holde seg av skadelig programvare kan være en av de enkleste jobbene. For eksempel kan personer installere antivirusprogramvare. Kontroller at antispionprogramvaren din er oppdatert. I andre tilfeller er det viktig å få et antivirusprogram fra en pålitelig leverandør. Noen ganger kan hackere komme opp med spammingsprogramvare for å få tilgang til en datamaskin og stjele mye verdifull informasjon som nettleserpassord og informasjonskapsler.

Det er viktig å holde seg unna spam-e-postmeldinger. Spam meldinger kan inneholde skadelige linker som kan ende med å infisere en brukerdatamaskin med virus. I andre tilfeller kan e-post som inneholder søppelpost inneholde skadelig programvare i vedleggene sine. Unngå å klikke på et vedlegg eller til og med forhåndsvisning i Outlook. I andre tilfeller kan de lure deg til å klikke på en knapp for å abonnere på deres tjenester. Vennligst ikke avmeld, fordi dette bare bekrefter gyldigheten av e-postadressen din. Det kan øke sikkerhetsproblemet i fremtidige angrep så vel som dagens virusangrep Source .

November 23, 2017