Back to Question Center
0

Filtrerer ut IP-adressen din - Semalt

1 answers:

For en hvilken som helst nettbasert entreprenør kan å lage effektive e-handel nettsteder bli et reelt gjennombrudd som vil gjøre virksomheten blomstrende. For de fleste webansvarlige er det beste for e-handels suksess å få en kontinuerlig tilførsel av besøkende til nettstedet ditt. Ulike nettsteder bruker ulike metoder for å få spam bort fra deres nettsteder. I mange tilfeller filtrerer webområdeadministratorer ut Google-brukerkontoer, som synes å ha et visst nivå av henvisningsspam. Mange kommersielle nettsteder administrerer trafikken og klientene deres ved hjelp av en IP-adresse - cheap medical supplies online. Dette fenomenet betyr at det er mulig å enkelt overvåke en person eller brukerdatamaskin ved hjelp av informasjonskapsler.

Jack Miller, Senior Customer Success Manager for Semalt , mener at du kan forbedre nøyaktigheten av Google Analytics-dataene dine ved å ekskludere trafikken, som kommer fra bedriftens ansatte. De fleste av disse besøkene er eksperimentelle og resulterer ikke i et kjøp som gjør hele datasettet unøyaktigt. Noen henvisningsspørsmål besøkes også på en lignende måte som påvirker enkelte bestemte IP-adresser. Det kan være viktig å bruke noen av de avanserte filtre av Google Analytics. Noen av de vanlige måtene å gjøre dette kan innebære å automatisere et egendefinert filter i administrasjonspanelet i Google Analytics.

Sendepost er meldinger som kommer fra et felles domene. Disse spam-e-postene inneholder vanligvis noen instruksjoner som pleier å gjøre intetanende ofre for å miste verdifull informasjon. Derfor er det opprettet spesielle Google Analytics-filtre for å takle dette problemet. Disse filtrene blokkerer botnettrafikk som kommer fra spammingsdomener. Dette tiltaket kan sikre nettstedet ditt fra noen av de mest vanlige spamangrepene. For eksempel kan hackere stjele kredittkortinformasjon så vel som andre verdifulle data fra intetanende personer gjennom en rekke måter. Noen av de mest utbredte måtene som brukes av cyberkriminelle inkluderer phishing og cross-site angrep.

Filtrere din IP-adresse

Opprett en Google Analytics-konto eller logg inn på kontoen din for å kontrollere IP-adressen fra dette panelet. Først av alt bør du holde fast på en statisk IP-plattform for bedriften din. Dette betyr at du bør bruke en konvensjonell ruterkort for virksomheten din, som kan konfigureres til en statisk IP. Ved å bruke mange internettkilder kan enhetene påta seg en dynamisk IP-adresse, noe som kan være vanskelig å spore. For eksempel kan enheter som har tilgang til internett fra mobilt bredbånd, ha en dynamisk IP-adresse. Blant disse enhetene er mobiltelefoner og nettbrett som bruker en carrier data plan service.

I administrasjonspanelet kan du velge et egendefinert filter. I disse tilfellene kan du skrive inn den statiske IP-adressen til nettverket som du vil ekskludere fra Google Analytics. Som et resultat finner du ulike domener og IP-adresser, som du vil utelukke fra trafikken din. Disse innstillingene er tilgjengelige her. Det er også mulig å holde bort henvisningspost og deres trafikk ved hjelp av dette egendefinerte filteret.

November 24, 2017