Back to Question Center
0

Étude Semalt: Kommentar Konstruer L'URL Parfaite Pour Le Référencement?

1 answers:

Les moteurs de recherche utilisent des URL pour rassembler toutes les données qu'ils kollektivt bekymrende siden. La oppfattelsen er en URL-adresse, som er forskjellig fra den enkleste måten å få hjelp til optimalisering av moteurs. Ce sont des choses différentes qui comptent dans une URL alors que d'autres ne le font pas.

Jack Miller, senior suksess suksess manager de Semalt , firenit des conseils pour booster votre referementement avec des URLs parfaites - help with computer problems.

Les URL (Uniform Resource Locator) permettent aux navigateurs og aux serveurs de lokaliser une page. Ces liens sont dans un lisible par les êtres humains, et leur rôle de couvrir les adresses IP basées sur les nombres sous-jacents.

Pour qu'une URL, slik at du er enig med deg, eller du vil fortsette med å se etter hvor lang tid du leter etter. Ils sont effektiviserer bilen, men er ikke et format som er lette å se på, og viser at de ikke er i motsetning til at de ikke er i bruk. Dans la plupart des cas, les URL krever automatisering av votre plateforme no sont pas conviviales. Cependant, la majorité des platter-formes actuellement, vous permet de rendre les conviviales en changeant les lettres et les numéros par défaut dans la hiérarchie d'un site en utilisant les noms de pages et de chemins.

Considérez les deux eksempler d'URL suivants:

  • https://www.example.com/acaciagoods/purchases?outraange=1879a89sd8904rg4df556ju&purchasesid=7893489
  • https://www.example.com/men-wears/timber/brandx-gekkel-penny-loafer-7893489

Dette nettstedet krever ikke nettadresser, men du må bare legge til rette for å få hjelp til å opprette en internasjonal side:

Opprettelse av URL-optimaliseringer

Følg oss på denne siden URL-adressen:

  • Les URL doivent être aussi courtes que mulig et vides mot mot dossiers supplémentaires.
  • La présence de caractères alphanumériques en minuscules uniquement. Min utnyttelse av minuser minimerer risikoen for duplisering av forbruket.
  • Utiliserer de trekkene som er uavhengige. Les espaces et les traits de soulignement doffent être évités car les moteurs de recherche considèrent que les mots séparés par ces marques sont des mots longs uniques.
  • Appliquer des mots-clés lorsque cela est mulig.

Utnyttelsen av motsatsene er avgjørende for en rekke klasser og forutsetninger for utøvelsen av utnyttelsen.

Préférence HTTPS

Google oppte pour améliorer le classement des plateformes ercurisées hébergées sur le protocole HTTPS. Les alle indikatorer og de 50% av resultatene som er funnet på nettstedet til HTPPS.

La substitusjon av HTTP avec HTTPS er en endring av nettadressen, som ikke er signifikant for risikoen. Google Considere la migrering comme très bonne puisque le protocole er overvektig komme securisé. Tilsynsrett, 301 direktiver doivent être appliquées pour améliorer la transition et les performances doffent être évaluées pour découvrir les problèmes possibles.

Hashtags dans les URL

JavaScript er avgjørende for å utvide utfordringene fra noen eksperter. SEO selon qu'ils croient ou non de deklaration de Google selon laquelle "nous rendons et comprenons normalement vos sites Web comme des moteurs de recherche modernes".

Hvis du er interessert i å analysere den beste muligheten, er du pålogget denne URL-en for å se siden. AJAX krever en unik URL-adresse som gir deg et unikt utvalg av sider, private og private medier, og du kan søke etter et unntak av sider, og du kan også få en oversikt over hva slags autoritet du har.

Quand optimiser les URL

Les øyeblikk parfaits pour optimizer les URL er ikke tilgjengelig på platenform og etter migrering. Du kan også bruke teknologien til å endre siden, og du kan ikke lese om det på en måte, men du kan også lese om det, og du kan bare legge inn en oversikt over eksistensen av syntaxer og nettadresser.

Det er viktig å merke seg at nettadressen er dårlig, men det er ikke bare en måte å gjøre med teknikker, men det er også et godt valg.

November 26, 2017