Back to Question Center
0

En veiledning fra Semalt å ekskludere interne besøkende fra Google Analytics ved å bruke asynkron kode

1 answers:

Generering av riktig type trafikk til nettstedet ditt og forbedring av potensiell besøkendeopplevelse på virksomhetsområdet ditt, kan ikke være godt stresset på. Å slå målmarkedet innebærer ikke bare å generere mer salg, men også å oppnå rene data og poster ved slutten av søkemotoroptimaliseringskampanjen. I de siste månedene har B2C-bedrifter hevet bekymringer i forhold til innvirkningen av intern trafikk på deres poster.

Jack Miller, Senior Customer Success Manager for Semalt , forteller i artikkelen hvordan man går videre med dette.

Takk til Google for innføring av avanserte teknikker som har hjulpet klienter til å ekskludere intern trafikk og spammere i deres Google Analytics-statistikk. Behovet for å spore opp klienter som besøker nettstedet ditt, kan ikke stresses godt nok når det gjelder innholdsmarkedsføring - zodiac casino bonus codes. Markedsføringskonsulenter prioriterer å overvåke ekstern trafikk sammenlignet med intern trafikk. Overstand dine beste konkurrenter ved å ekskludere IP-adressen fra dine GA-poster.

Slik ekskluderer du intern trafikk fra Google Analytics-statistikken din

Trafikk generert av dine ansatte eller din markedsføringskonsulent kan påvirke Google Analytics-rapportene dine negativt. Intern trafikk virker for å skille selskapets data og presentere deg for den typen trafikk du ikke vil se. En rekke teknikker har blitt fremført av Google for å hjelpe kundene med å ekskludere bots, henvisning spam og intern trafikk fra å påvirke deres nettsteder.

Teknikken er imidlertid avhengig av antall ansatte som logger inn på et bestemt nettsted for å fullføre ulike oppgaver. For eksempel, hvis du har mer enn 80 ansatte som logger på nettstedet ditt, så kommer de til å klikke tilbake etter at de har fullført oppgavene sine, og det er tungt å påvirke effekten på nettstedet ditt. Ved å klikke tilbake senker du Nettstedrangeringer av Google Algoritms, som markerer konverteringsordet ditt som irrelevant.

Tips om hvordan du ekskluderer intern trafikk ved hjelp av en informasjonskapsel

Forsøk å ekskludere bots og intern trafikk generert av dine ansatte hver gang du besøker din nærliggende restaurant til lunsj, kan være tidkrevende. Du kan også bestemme å opprette et nytt filter ved hjelp av innstillingene for filterbehandling for å blokkere intern trafikk fra skjevhet med rapportene dine. Her er enkle trinn som vil hjelpe deg å ekskludere en rekke IP-adresser ved å opprette en filtrert visning.

a) Logg inn på din GA og velg nettstedets hoveddashboard.

b) Trykk på nettstedets navn under oversikten.

c) Klikk på din GA-filterbehandling og opprett et nytt ekskluderingsfiltervisning.

d) Bruk 'Custom Filter' som filtertype.

e) Bruk 'No_report' som filtermønster.

f) Legg til nettstednavnet ditt på "Utvalgte nettstedsprofiler" og trykk på "Lagre endringer" -knappen.

Etter å ha opprettet det nye filtervisningen, bør du vurdere å sette den nye informasjonskapselen på nettstedet ditt for å implementere de nye endringene. Dette scenariet bør også gjelde for din markedsføringskonsulent og dine ansatte som besøker nettstedet ditt for å fullføre oppgavene. For klienter som velger å bruke forskjellige nettlesere, mens de logger inn på deres virksomhetswebområde, er det foreslått å sette inn en informasjonskapsel til hver nettleser. Den asynkrone koden hjelper markedsføringskonsulenter til å spore besøk fra kundene sine. Bruk asynkron kode for å blokkere intern trafikk, referrer spam og bots fra å skille rapportene dine.

November 24, 2017