Back to Question Center
0

Din egen blogg Start: Tips Van Semalt

1 answers:

Det å rulle en blogg på din side eller for en personlig bruk, kan du ha utrolig fordeler, enda større enn du kan få fra innholdsmarkedsføringen. Det er imidlertid en stor mengde mennesker som allerede har suksess med blogging. Her ligner spørsmålet om det relevante er å ha din egen blogg å ha?

Det svaret er ja. Lisa Mitchell, kundesuksesseleder van Semalt Digital Services, legt ut hvorfor du må gjøre et valg for blogging, og hva er de trinnene for å bygge en suksessfull blogg.

Content Marketing går overalt

Mange eksperter har nedgangen i betydningen av innholdsmarkedsføring forspilt som følge av utbrenning av inkapasitet, misbruk av feil innhold og oppkomst av bedre teknologier. Men sannheten er, folk vil alltid ha honger for innholdet - oculos tartaruga feminino. I motsetning til SEO og innholdsstrategier er det viktige endringer, men innholdet er fortsatt viktig. Den endringen vil være måten innholdet blir utviklet og konsumert til.

Endelig Liste over Nisjer

Mange mennesker sørger for at hver markedsnisje er pakket, men det kommer nesten hver dag nye blogger på. Du kan ta opp et emne, det er allerede bedt og omsett i subnavnet for å spesifisere målgruppe. Du kan også bruke en ny tilpasning på et emne for å produsere nytt innhold. Met blogging er det ingen begrensning for hva du kan gjøre.

Groei van het publiek

Ved at internett blir tilgjengelig over hele verden, vil publikum også vokse. Derfor vil antallet lesere fortsette å øke. Samtidig, med nye trender vises hver dag, vil preferanser fra publikum diversifisere.

Enkel å bruke

Det er raskt og enkelt å sette opp en blogg, spesielt med gratis innholdsadministrasjonssystemer som Joomla og WordPress. Du trenger ikke å være teknisk-kunnskapsrik nerd for å begynne. start av en ny blogg om et spørsmål om timer.

Hva du må begynne

Ved starten av en ny markedsføringsstrategi for innhold, jo raskere begynner du bedre. Første steg er det vanskeligste, men dette kan ikke forhindre at du begynner. Bruk følgende tips:

Utvikle en idé

Få en penn og papir og skriv hvor du vil blogge og hva du er kvalifisert til å skrive om. Ikke vær sikker på at du har det beste svaret for de to å komme, men skriv bare hva ideer for fremtidig bruk og sophistication.

Utførelse av forskning

Gjør noe undersøkelse for å lære hvilke blogger i din nisje eksisterer, hva leserne sier om hender og hva du kan gjøre. Med en rekke observasjoner har du grunnlaget for å skille dine mulige konkurransefortrinn.

Registrer et domenenavn

Når du er opptatt av et emne, og perfekt dørstrategien tenker, får du et sterkt domene fra en anerkjent domainsamleverandør for å unngå ytterligere ubehag.

Bygg din side

Det følgende som du må gjøre etter at du har fått et domene, er at plattformen velger å gjøre nettstedet ditt. Den fordel er at de fleste moderne plattformer SEO er ferdige, og du kan senere tilpasse. Mind-sidens kobling, titler og URL til side.

Opprett dine sosiale medier profiler

Opprettelse av sosiale medier profiler er en fantastisk måte å få nye følgere på, stimulere trafikk og engasjere publikum.

Sett dine mål og hold deg til ditt skjema

Utvikle et skjema for innholdet du må legge inn, skjønner hvor fort du forventer å vokse og hvilke kanaler du har til å markedsføre. Prøv å holde ved dette skjemaet og øke innsatsen når du begynner.

Skriv den første posten

Når du er ferdig med skrivingen av første post, vil alt for deg være lett. Det viktigste er å regelmessig fortsette å lære og arbeide på dine bloggprestasjoner.

November 26, 2017