Back to Question Center
0

Analytics-samtaler med Semalt

1 answers:

Dataene om trafikk generert fra Google Analytics kan være en sammensetning av ulike elementer relatert til nettstedskonfigurasjonene. Selv om dataene som er innspilt i Google Analytics, er grunnleggende for forretningsbeslutninger, er det vanlig å hente mistenkelige data, spesielt hvis nettstedets besøkende svinger til plutselige høyder og nedturer. Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, sier at i de fleste tilfeller utgjør spøkelses- og spamhenvisninger en betydelig del av den ondsinnede trafikken.

Fjerning av skadelige poster i Google Analytics skyldes spam, og henvisninger kan lettes ved å bruke ekskluderingsfiltrene på konsollen i Google Analytics-verktøyet. Dette innebærer passende konfigurasjoner basert på IP-adressefiltrering, filtrering av vertsnavnet eller den geografiske plasseringen til den aktuelle nettsiden. Det er imidlertid vanligvis utfordrende når bare en del av dataene fra et bestemt sted eller en IP-adresse trenger filtrering - euromax vidoe.

Hvis du vil censurere trafikkinformasjon på Google Analytics som utelukker trafikk fra datamaskinen som brukes av eieren av nettstedet eller når eieren bruker en dynamisk IP-adresse, er løsningen bruken av et annet datasett som et tilpasset segment. Trafikkinformasjon fra individuelle datamaskiner som er filtrert på personlige maskiner, påvirker ikke data opprettet av andre brukere i nettverket i motsetning til Google Analytics-filtrering basert på vertsnavn, IP eller geografi.

Sette opp det

For å lage en individuell maskinbasert filtre for å blokkere spamhenvisninger og spøkelsesdatageneratorer på Google Analytics, uten å påvirke andre datamaskiner, må man sette opp en informasjonskapsel på maskinen. Bruk GA-tilpasset segmentkake fra et opprettet script som identifiserer den tilgjengelige Google Analytics.

Lagre filen etter kopiering og liming, legg den til favorittredigeren avhengig av hvilken server som brukes. Pass på at utvidelsen er riktig, slik at sidene på nettstedet åpnes med riktighet.

Bruk FTP til å laste opp den lagrede filen til nettserveren ved å plassere den hvor som helst på nettstedet. Dette trinnet kan være komplisert for noen brukere og krever anbefalt konsultasjon fra eksperter.

Filen skal åpnes som en HTML når den skrives på nettleseren ellers vil utvidelsen kreve en endring. Gå til å lage en informasjonskapsel og skriv inn noen tekster i de angitte tekstbokser. Pass på at ingen hvite mellomrom eller spesialtegn er inkludert i det tilpassede segmentet. Verdien som er angitt i GA-tilpasset segment, bestemmer skriptkonfigurasjonen for å vise et varsel om riktig konfigurert informasjonskapsel.

Etter riktig oppsett av informasjonskapsel, gå til GA-kontoen for å komponere et ekskluderingsfilter. Filteret skal kunne ekskludere søkte ord, og strenger skrives inn i søylinjen for filterinformasjonen i henhold til en verdi som er forhåndsbestemt i filtermønsteret.

Denne mekanismen er svært bærbar, da det krever innstilling av verdier til et tilpasset segment på skriptet. Plassering av skriptet på nettstedet benytter dets tilgjengelighet på hvilken som helst datamaskin som kommenteres nettsiden. Ved å peke nettleseren til skriptet og sende inn skjemaet med de utelukkede uttalelsene, blir det enklere å utelukke det. Spamreferanser og spøkelsestrafikk blir filtrert på Google Analytics ved hjelp av domenespesifikke tegn. For applikasjon i flere domeneplattformer, krever hvert domene eget skript.

November 24, 2017