Back to Question Center
0

Alt du trenger å vite om SEO - Semalt Expert

1 answers:

Søkemotoroptimalisering er en digitalmarkedsføringsteknologi som skyldes hvilke brukere som får trafikk fra søkemotorenes besøkende på jakt etter enkelte spesifikke innholdstyper. SEO inkorporerer betydelige aspekter ved innholdsmarkedsføring og digital markedsføring, som har en tendens til å påvirke måten nettsteder interagerer med sine kunder. På samme måte har nettsteder en tendens til å påvirke deres rangering i måten søkemotoralgoritmen produserer rangene på SERPene. SEO kan gjøre nettstedet ditt til å oppnå en gunstig posisjon i søkemotorene for noen spesifikke søkeord. Vellykkede selskaper har flere SEO-nettsteder for sine nettsteder. Lisa Mitchell, Semalt Customer Success Manager, mener at noen av de beste tingene du trenger å vite, er:

1. Opprett godt innhold. Innholdsrelevans er en av de beste metodene som gjør at et nettsted rangerer godt på søkemotorene. Som et resultat bør du skrive innhold som er relevant og autoritativt i din nisje. Søkemotoralgoritmer kan rangere deg høyt på SERP av søkeordene som finnes i innholdet ditt.

2. UX er viktig. Sidelayout spiller en avgjørende rolle for å gjøre nettstedet ditt tiltalende. Brukeren har en tendens til å ha høy forloppstid på et nettsted som ser bra ut enn det som ikke er attraktivt. UX er en av rangeringsfaktorene som kan gjøre at nettstedet ditt vises først på en Google Search Page. Du bør vurdere å investere noen gode berører på utformingen av nettstedet ditt.

3. Backlinking er viktig. En del av andre SEO-aktiviteter som søkeordssøk, er viktig å skape gode legitime tilbakekoblinger for søknad på nettstedet ditt og andre aktiviteter. Tilbakekoblinger som peker på nettstedet ditt, øker autoriteten til domenet ditt slik at det skiller seg ut i søkemotorens resultater. Du kan dra nytte av trafikken som kan komme fra nyttige SEO-aktiviteter som gjestenes innlegg og gi donasjoner til ideelle organisasjoner.

4. Kraften til analyse. Noen verktøy som tilbyr forretningsmessige metriske data, kan være av stor betydning for en webmaster når du utfører SEO. For eksempel kan du spore og overvåke utviklingen av din SEO-kampanje ved hjelp av disse verktøyene. Det er også mulig å foreta nødvendige tilpasninger til måten verktøyene fungerer på nettstedet ditt. Dominerende i din nisje kan være lett mot store konkurrenter til måten nettstedet ditt fungerer på. Du kan oppnå mange fordeler som gjør nettstedet ditt flott i SEO-kampanjen.

5. Social Media Marketing Matters. En av måtene på hvordan informasjonen blir viral, er gjennom deling. Sosialmedierettsteder tjener penger ved å dele virusinnhold. Brukere kan sende koblinger til nettstedet ditt på tvers av nettverk av interesserte parter.

6. Innholdsopprettelse er bare en del av SEO. Content marketing er en viktig teknikk som markedsførere bør ansette i sine kampanjer. For eksempel er det mulig å lage en vellykket markedsføringskampanje når du lager innhold til nettstedet ditt. Dessverre utgjør det bare for halvparten av den samlede SEO-prosessen.

7. Unngå Google Straff. Black hat SEO kan koste nettstedet ditt en stiv straffe for rangering. Unngå ulovlig taktikk, for eksempel søkeordfylling, samt å søke negativ SEO for din konkurrent. Denne prosessen kan forbedre måten folk interagerer med på nettstedet ditt Source .

November 24, 2017