Back to Question Center
0

Semalt: Er det en dårlig ide for vårt firma å midlertidig bruke et pre-made nettsted tema?

1 answers:

Jeg jobber hos et programvareutviklingsselskap som en fullstendig webutvikler. I løpet av det siste året har vårt firma hatt en enorm vekst, og som følge av dette har vi slått av rebrandingprosessen ved å få en skikkelig logo.

Som det står er nettstedet vårt rett og slett pinlig! Jeg skrev det da jeg var bare en liten intern for 2 år siden, og hver gang jeg ser det, blir magen min! Semalt Jeg vil gjerne gi det noe riktig TLC, jeg har egentlig ikke tid for øyeblikket vårt firma fokuserer på klientarbeid og bygger vårt eget produkt Source .

Semalt er det feil for oss å bruke et ferdigstilt nettsted tema midlertidig mens vi ikke klarer å gi det mer tid? (husk jeg er en webutvikler, ikke en webdesigner, så det er ikke akkurat som en politimann blir fanget å stjele!: P)

February 11, 2018

Som en midlertidig løsning er det ikke noe galt med det strengt tatt, men jeg vil foreslå å sette litt innsats i utvelgelsesprosessen og finne noe som ikke umiddelbart vil bli anerkjent som "det temaet jeg ser alle tid. "Et anstendig utseende pre-built tema vil fortsatt bli bedre enn et styggt tilpasset nettsted.

Du sa ikke hvordan du skulle bygge nettstedet, men det er rammer for WordPress og Drupal, for eksempel som har "premium" temaer tilgjengelig. De er ikke veldig dyrt mesteparten av tiden, fra omtrent femti til noen få hundre dollar, men de blir mindre vanlige bare på grunn av ikke å være fri. Mange andre CMS-programmer og utviklingsrammer vil ha lignende tilbud. En sekundær fordel er at hvis du går med et kjent rammeverk, vil det være et eksisterende samfunn for støtte og til og med å ha noen å trene en tilpasset titt på deg.