Back to Question Center
0

Hvilke versjoner av Internet Explorer skal jeg Semalt?

1 answers:

Jeg har nylig bygget en mal for et nettsted som jeg ser ser ut veldig annerledes i forskjellige versjoner av Internet Explorer Source - praustuvas. Jeg lurte på, som en tommelfingerregel, hvilke versjoner av Internet Explorer er verdt å støtte? IE6 og oppe? IE7 og oppe?

February 11, 2018

Wikipedia har en liste over ressurser som gir brukerstatistikk for nettleseren som kan være nyttig for å bestemme brukertapet ved ikke å støtte bestemte nettlesere. De øverste er:

  • Nettapplikasjoner
  • Stat Counter
  • (1. 3)

    Når nettstedet ditt er oppe, bør du bruke analysesoftware, for eksempel Google Analytics , for å samle statistikk over hvilke nettlesere besøkende på nettstedet ditt bruker, slik at du kan måle hvor mange brukere du bruker Jeg vil miste ved å ikke støtte visse nettlesere.

Jeg gjør vanligvis> = IE7 som en tommelfingerregel i disse dager. IE6 er ganske enkelt å oppnå, men krever vanligvis litt ekstra tweaking. Så med mindre det er et krav forlater jeg det på> = IE7.

Selv MS prøver å glemme IE6. http: // ie6countdown. com /

Dette avhenger enormt av nettstedet du lager. En stor banks nettside må jobbe i IE6. Twitter. com gjør det ikke. Hvis du bygger et bedriftens intranett, er noen selskaper fast på IE6 av eldre grunner. Det er stort antall variabler som dette.

Vårt tommelfingerregel pleier å være "det skal se bra ut i IE7 +, og være minst funksjonelt i IE6" for våre prosjekter, men det varierer basert på klienten.

Hvis du er freelancing så bør du etter min mening slippe IE6,

jo lenger folk støtter det desto lengre vil det fortsatt plage oss.

Det er ikke noe godt svar på et spørsmål som det. Hvem er målgruppen din? Hvor vil de få tilgang til nettstedet fra (hjemmedatamaskiner hvor de kan kontrollere nettleseren, eller arbeid hvor de kan bli tvunget til å bruke eldre nettlesere)? Fungerer funksjonaliteten med gammel nettleserstøtte?

Design med baseline CSS og HTML og med en server side komponent. Progressivt forbedre funksjonaliteten med JavaScript og HTML5 / CSS3 shizzle. Det vil fungere i antikke nettlesere, men kan ikke se bra ut. Du bør alltid sikte på funksjonell, men ikke hold deg tilbake på estetikk.

Publikum din sammenligner ikke nettstedet i IE6 og Chrome, noen som sitter fast med IE 5. 5/6. 0 er allerede inne for en verden av smerte på nettet og vil ikke forvente noe mindre.

Her er et flott nettsted som hjelper med leserstatninger. Jeg valgte IE for linken:

http: // www. w3schools. com / nettlesere / nettlesere explorer. asp